Pienen lapsen sosiaalisuus - Liisa Keltikangas-Järvinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,70 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Keltikangas-Järvinen, Liisa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 224

Lisätiedot

Keskustelu pienen lapsen sosiaalisuudesta päätyy usein päivähoitoon. Se on olennainen osa pienen lapsen maailmaa, mutta päivähoidon laadusta on käyty vähän tutkimukseen perustuvaa keskustelua usein puhe juuttuu päivä- ja kotihoidon vastakkainasetteluun. Tuore kirja käsittelee alle kolmevuotiaan lapsen sosiaalisuutta ja sosiaalisten taitojen kehitystä. Miten lapsi saavuttaa itsekontrollin? Mikä on ryhmän vaikutus? Mikä rooli on kodilla ja päivähoidolla? Mitä on hyvä päivähoito? Tutkimustulokset ovat lohdullisia: päivähoito on mahdollista rakentaa niin, että se tukee lapsen kehitystä eikä aiheuta stressiä. Pienten lasten vanhempien avuksi ilmestyvä teos on omiaan selkiyttämään myös poliittista keskustelua.

Lisätiedot

Kuvaus Keskustelu pienen lapsen sosiaalisuudesta päätyy usein päivähoitoon. Se on olennainen osa pienen lapsen maailmaa, mutta päivähoidon laadusta on käyty vähän tutkimukseen perustuvaa keskustelua usein puhe juuttuu päivä- ja kotihoidon vastakkainasetteluun. Tuore kirja käsittelee alle kolmevuotiaan lapsen sosiaalisuutta ja sosiaalisten taitojen kehitystä. Miten lapsi saavuttaa itsekontrollin? Mikä on ryhmän vaikutus? Mikä rooli on kodilla ja päivähoidolla? Mitä on hyvä päivähoito? Tutkimustulokset ovat lohdullisia: päivähoito on mahdollista rakentaa niin, että se tukee lapsen kehitystä eikä aiheuta stressiä. Pienten lasten vanhempien avuksi ilmestyvä teos on omiaan selkiyttämään myös poliittista keskustelua.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Keltikangas-Järvinen, Liisa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 224
ISBN 9789510388105
Ilmestymisvuosi 2012
Tilausnumero 11789625
Asiasanat kehityspsykologia, lapset, varhaislapsuus, sosiaalinen kehitys, tunne-elämän kehitys, lasten kehitys, sosialisaatio, sosiaaliset taidot, kotihoito, päivähoito, vaikutukset, tunteet, säätely, aggressiivisuus, vanhempi-lapsisuhde, Psykologia
Alanimike 11789625

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pienen lapsen sosiaalisuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot