Peruskoulun uskonnonopetus - Martin Ubani

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

63,30 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ubani, Martin
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 208

Lisätiedot

Samaan aikaan kun lapset ja nuoret etsivät perustaa elämänvalinnoilleen ja elämäntehtävälleen, aikuiset keskustelevat katsomusopetuksen peruskysymyksistä ja oikeutuksesta. Tämän teoksen tarkoituksena on tuoda kestävä näkökulma erityisesti peruskoulun uskontokasvatukseen. Kirjassa avataan uskontokasvatuksen käsitemaailmaa, historiaa ja luokkahuonekäytänteiden ydinkysymyksiä sekä annetaan ideoita eri-ikäisten opetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisäksi puretaan tunnustuksellisuuteen liittyviä myyttejä ja pohditaan opettajan roolia ja vakaumusta uskonnon oppitunneilla sekä uskonnonopetuksen roolia perusopetuksen kasvatustehtävän kokonaisuudessa. Teoksen lähtökohtana on tarjota käsitteistöä, välineitä ja tukea opettajan omien käytäntöjen rakentumista varten. Kirja sopii uskonnonopettajille, alan opiskelijoille ja tutkijoille.

Lisätiedot

Kuvaus Samaan aikaan kun lapset ja nuoret etsivät perustaa elämänvalinnoilleen ja elämäntehtävälleen, aikuiset keskustelevat katsomusopetuksen peruskysymyksistä ja oikeutuksesta. Tämän teoksen tarkoituksena on tuoda kestävä näkökulma erityisesti peruskoulun uskontokasvatukseen. Kirjassa avataan uskontokasvatuksen käsitemaailmaa, historiaa ja luokkahuonekäytänteiden ydinkysymyksiä sekä annetaan ideoita eri-ikäisten opetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisäksi puretaan tunnustuksellisuuteen liittyviä myyttejä ja pohditaan opettajan roolia ja vakaumusta uskonnon oppitunneilla sekä uskonnonopetuksen roolia perusopetuksen kasvatustehtävän kokonaisuudessa. Teoksen lähtökohtana on tarjota käsitteistöä, välineitä ja tukea opettajan omien käytäntöjen rakentumista varten. Kirja sopii uskonnonopettajille, alan opiskelijoille ja tutkijoille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Ubani, Martin
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 208
ISBN 9789524516006
Ilmestymisvuosi 2013
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450426
Asiasanat ammattikuva, didaktiikka, K-kirjat, opetus, opetusmenetelmät, peruskoulu, professiot, uskonnonopettajat, uskonnonpedagogiikka, uskonto, uskontokasvatus
Alanimike 8450426

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Peruskoulun uskonnonopetus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot