Persoonallisuus psykoterapiassa -

mitä siitä tiedämme?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Tekijä: Singer, Jefferson A.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 358

Lisätiedot

Persoonallisuustutkimuksessa on 25 viime vuoden aikana tapahtunut huimaa edistystä, joka on auttanut ymmärtämään terapia-asiakkaiden emotionaalisia ja interpersoonallisia ongelmia. Tähän asti on kuitenkin puuttunut väline, jonka avulla käytännön työtä tekevä terapeutti voisi kytkeä työhönsä tärkeimmät persoonallisuusteoriat ja empiiriseen tietoon pohjautuvat arviointistrategiat. Teoksessa esitellään uudenlainen lähestymistapa moniulotteiseen arviointiin. Sen avulla kliinistä työtä tekevä terapeutti voi oppia tuntemaan asiakkaansa ja hoitaa häntä kokonaisena persoonana eikä pelkkinä oireina tai diagnoosina. Kirja sisältää seikkaperäistä teoriaa (mm. Dan McAdamsin kehittelemä persoonallisuustutkimuksen kolmitasoinen runko) ja runsaasti konkreettisia esimerkkejä. Se tarjoaa käytännönläheisiä työvälineitä kaikkia suuntauksia edustaville psykoterapeuteille ja on hyödyllistä luettavaa myös persoonallisuus- ja sosiaalipsykologeille sekä opintojen loppuvaiheessa ja terapia-alan kliinisessä koulutuksessa oleville.

Lisätiedot

Kuvaus Persoonallisuustutkimuksessa on 25 viime vuoden aikana tapahtunut huimaa edistystä, joka on auttanut ymmärtämään terapia-asiakkaiden emotionaalisia ja interpersoonallisia ongelmia. Tähän asti on kuitenkin puuttunut väline, jonka avulla käytännön työtä tekevä terapeutti voisi kytkeä työhönsä tärkeimmät persoonallisuusteoriat ja empiiriseen tietoon pohjautuvat arviointistrategiat. Teoksessa esitellään uudenlainen lähestymistapa moniulotteiseen arviointiin. Sen avulla kliinistä työtä tekevä terapeutti voi oppia tuntemaan asiakkaansa ja hoitaa häntä kokonaisena persoonana eikä pelkkinä oireina tai diagnoosina. Kirja sisältää seikkaperäistä teoriaa (mm. Dan McAdamsin kehittelemä persoonallisuustutkimuksen kolmitasoinen runko) ja runsaasti konkreettisia esimerkkejä. Se tarjoaa käytännönläheisiä työvälineitä kaikkia suuntauksia edustaville psykoterapeuteille ja on hyödyllistä luettavaa myös persoonallisuus- ja sosiaalipsykologeille sekä opintojen loppuvaiheessa ja terapia-alan kliinisessä koulutuksessa oleville.
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja Edita
Tekijä Singer, Jefferson A.
Kääntäjä Bergroth, Riitta
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1795-2476
Sivumäärä 358
ISBN 9789513751197
Ilmestymisvuosi 2008
Alkuteos Personality and psychotherapy : treating the whole person
Painos 1
Asiasanat tietokirjallisuus, psykoterapia, persoonallisuuden psykologia, psykologiset testit, persoonallisuustestit, persoonallisuus, arviointi, persoonallisuuden piirteet, luonteenpiirteet, persoona, identiteetti, Psykologia

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Persoonallisuus psykoterapiassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot