Perhesalaisuudet - Sirkku Suontausta-Kyläinpää

vaikenemisesta vapauteen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Suontausta-Kyläinpää, Sirkku
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 235

Lisätiedot

Perheen ja suvun salaisuudet koskettavat lähes kaikkia. Vaiettuina ja käsittelemättöminä niistä voi muodostua kaikenkattava taakka, jonka vaikutukset ulottuvat menneiltä sukupolvilta tähän päivään ja myös tulevaisuuteen. Salaisuudet voivat olla hyviä ja suojaavia mutta valtaosa myös tuhoavia ja vaurioittavia, kuten alkoholismi, adoptio, insesti, väkivalta ja uskottomuus. Lähes 40 ihmistä kertoo tässä kirjassa oman tarinansa siitä, millaista on elää erilaisten salaisuuksien varjossa. Kirjassa nostetaan esille vaikeita kysymyksiä: Onko parempi jatkaa salaamista vai kertoa? Kenelle salaisuus tulisi kertoa, milloin ja miten? Tulisiko lasten tietää? Miten salaaminen vaikuttaa parisuhteeseen ja läheisiin? Tekijä kuvaa käytännönläheisesti, miten salailuvyyhtiä on hyvä lähteä purkamaan. Jokaisen ihmisen elämä on tarkoitettu näkyväksi. Perhesalaisuudet sulkevat ihmiset yksinäisyyden ja vaikenemisen kipeään ja sotkuiseen verkkoon. Tämä kirja haluaa tuoda näkyväksi tätä vaiettua aihetta ja avata salaisuuksien solmuja.

Lisätiedot

Kuvaus Perheen ja suvun salaisuudet koskettavat lähes kaikkia. Vaiettuina ja käsittelemättöminä niistä voi muodostua kaikenkattava taakka, jonka vaikutukset ulottuvat menneiltä sukupolvilta tähän päivään ja myös tulevaisuuteen. Salaisuudet voivat olla hyviä ja suojaavia mutta valtaosa myös tuhoavia ja vaurioittavia, kuten alkoholismi, adoptio, insesti, väkivalta ja uskottomuus. Lähes 40 ihmistä kertoo tässä kirjassa oman tarinansa siitä, millaista on elää erilaisten salaisuuksien varjossa. Kirjassa nostetaan esille vaikeita kysymyksiä: Onko parempi jatkaa salaamista vai kertoa? Kenelle salaisuus tulisi kertoa, milloin ja miten? Tulisiko lasten tietää? Miten salaaminen vaikuttaa parisuhteeseen ja läheisiin? Tekijä kuvaa käytännönläheisesti, miten salailuvyyhtiä on hyvä lähteä purkamaan. Jokaisen ihmisen elämä on tarkoitettu näkyväksi. Perhesalaisuudet sulkevat ihmiset yksinäisyyden ja vaikenemisen kipeään ja sotkuiseen verkkoon. Tämä kirja haluaa tuoda näkyväksi tätä vaiettua aihetta ja avata salaisuuksien solmuja.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Suontausta-Kyläinpää, Sirkku
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 235
ISBN 9789524924917
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 2. p
Tilausnumero 11712221
Asiasanat häpeä, ihmissuhteet, perhe, perheenjäsenet, perheet, salaisuudet, sukupolvet, suvut, tietokirjallisuus, traumat, vaikeneminen, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 11712221

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Perhesalaisuudet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot