Perhe-elämän paletti -

vanhempana ja puolisona vaihtelevassaarjessa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 327

Lisätiedot

Onko lapsiperheen arki harmaata ja tylsää? Löytyykö arjesta huippuhetkiä ja valopilkkuja? Tämän kirjan tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, miten perheet yhdistävät työn, päivähoidon, vanhemmuuden ja parisuhteen arjessa ja mitä haasteita näiden elämänalueiden muodostelmaan liittyy eri perheenjäsenten näkökulmasta. Kirjassa romutetaan vallitsevia käsityksiä nykyperheistä ja pohditaan, mitä perheen kaikkien eri osapuolten kannalta hyvä arki edellyttää perheitä koskevilta palveluilta, työelämältä ja perheenjäseniltä itseltään. Lisäksi teoksessa kerrotaan, mitä yhteiskunnassa tulisi tehdä perheiden arjen tukemiseksi. Kirja pohjautuu tutkimukseen, jossa sovellettiin uudenlaista päiväkirjamenetelmää. Kirjassa esitellään päiväkirjamenetelmien eri muotoja ja annetaan esimerkkejä niiden käytöstä.

Lisätiedot

Kuvaus Onko lapsiperheen arki harmaata ja tylsää? Löytyykö arjesta huippuhetkiä ja valopilkkuja? Tämän kirjan tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä, miten perheet yhdistävät työn, päivähoidon, vanhemmuuden ja parisuhteen arjessa ja mitä haasteita näiden elämänalueiden muodostelmaan liittyy eri perheenjäsenten näkökulmasta. Kirjassa romutetaan vallitsevia käsityksiä nykyperheistä ja pohditaan, mitä perheen kaikkien eri osapuolten kannalta hyvä arki edellyttää perheitä koskevilta palveluilta, työelämältä ja perheenjäseniltä itseltään. Lisäksi teoksessa kerrotaan, mitä yhteiskunnassa tulisi tehdä perheiden arjen tukemiseksi. Kirja pohjautuu tutkimukseen, jossa sovellettiin uudenlaista päiväkirjamenetelmää. Kirjassa esitellään päiväkirjamenetelmien eri muotoja ja annetaan esimerkkejä niiden käytöstä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Rönkä, Anna - Malinen, Kaisa - Lämsä, Tiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 327
ISBN 9789524512176
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8450419
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ajankäyttö, arki, arkielämä, kasvatuskumppanuus, K-kirjat, koti, lapsiperheet, parisuhde, perhe-elämä, perheet, päivähoito, päiväkirjat, sukupuoliroolit, tukeminen, tunteet, tutkimus, työ, työnjako, vanhemmat, vanhemmuus, yhteensovittaminen, Sosiaalipoli
Alanimike 8450419

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Perhe-elämän paletti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot