Peppu irti penkistä - Sari Salo

Yli 150 toiminnallista ideaa innostavaan oppimiseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Salo, Sari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 96

Lisätiedot

Jakolaskujuoksua, sanaluokkapelejä, gladiaattorikoulua ja kielten onnenpyörää! Haluaisitko lisätä toiminnallisuutta tunneillesi? Jos oppikirjojen ääressä työskentely ei saa oppilaita motivoitumaan, kokeile nostaa peppu irti penkistä! Kun opiskeltavia asioita käsitellään erilaisten pelien ja leikkien avulla, luokkatyöskentelyyn saadaan kaivattua vaihtelua. Oppilaat jaksavat myös keskittyä paremmin, jos välillä lähdetään liikkeelle tai opitaan asioita toimimalla. Tuntuuko, ettei aika riitä ideointiin ja materiaalien tekemiseen? Kirjaan on koottu yli 150 valmista ideaa, joissa hyödynnetään monipuolisesti pelejä, leikkejä ja toiminnallisia työtapoja. Mukana on runsaasti ideoita alakoulun oppiaineisiin. Monia tehtäviä voi myös soveltaa eri aineiden välillä. Kaikki kirjan tehtävät on kehitetty ja testattu käytännön oppimistilanteissa, joten näillä vinkeillä ja materiaaleilla saat taatusti uutta innostusta oppimiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Jakolaskujuoksua, sanaluokkapelejä, gladiaattorikoulua ja kielten onnenpyörää! Haluaisitko lisätä toiminnallisuutta tunneillesi? Jos oppikirjojen ääressä työskentely ei saa oppilaita motivoitumaan, kokeile nostaa peppu irti penkistä! Kun opiskeltavia asioita käsitellään erilaisten pelien ja leikkien avulla, luokkatyöskentelyyn saadaan kaivattua vaihtelua. Oppilaat jaksavat myös keskittyä paremmin, jos välillä lähdetään liikkeelle tai opitaan asioita toimimalla. Tuntuuko, ettei aika riitä ideointiin ja materiaalien tekemiseen? Kirjaan on koottu yli 150 valmista ideaa, joissa hyödynnetään monipuolisesti pelejä, leikkejä ja toiminnallisia työtapoja. Mukana on runsaasti ideoita alakoulun oppiaineisiin. Monia tehtäviä voi myös soveltaa eri aineiden välillä. Kaikki kirjan tehtävät on kehitetty ja testattu käytännön oppimistilanteissa, joten näillä vinkeillä ja materiaaleilla saat taatusti uutta innostusta oppimiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Salo, Sari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 96
ISBN 9789524517737
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8425493
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat alakoulu, harjoitukset, K-kirjat, koululaiset, leikit, liikunta, liikuntaleikit, motivointi, ohjauskeinot, opetusmenetelmät, oppiaineet, pelit, ryhmätoiminta, tehtävät, toiminnalliset menetelmät, toiminnallisuus, Eri alojen opetusoppi
Alanimike 8425493

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Peppu irti penkistä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot