Peloista rohkeaan elämään - Pirjo Alajoki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Alajoki, Pirjo
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 288

Lisätiedot

Pelko kuuluu ihmisen perustunteisiin. Sen tehtävä on suojella meitä todellisilta vaaroilta. Pelko voi kuitenkin kahlita ja haitata elämää, jos se varoittaa uhkista, joita ei todellisuudessa ole. Kirja selventää pelkojen taustalla olevia syitä. Psykologi Pirjo Alajoki valottaa monipuolisesti pelkojen psyykkisiä ja hengellisiä juuria ja niiden vaikutusta sekä yksityisen ihmisen elämässä että yhteiskunnassa. Hän tuo esiin keinoja, joiden avulla voi oppia kohtaamaan pelkonsa ja selviämään niiden kanssa. Näin itsetuntemus ja rohkeus voivat kasvaa.

Lisätiedot

Kuvaus Pelko kuuluu ihmisen perustunteisiin. Sen tehtävä on suojella meitä todellisilta vaaroilta. Pelko voi kuitenkin kahlita ja haitata elämää, jos se varoittaa uhkista, joita ei todellisuudessa ole. Kirja selventää pelkojen taustalla olevia syitä. Psykologi Pirjo Alajoki valottaa monipuolisesti pelkojen psyykkisiä ja hengellisiä juuria ja niiden vaikutusta sekä yksityisen ihmisen elämässä että yhteiskunnassa. Hän tuo esiin keinoja, joiden avulla voi oppia kohtaamaan pelkonsa ja selviämään niiden kanssa. Näin itsetuntemus ja rohkeus voivat kasvaa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Alajoki, Pirjo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 288
ISBN 9789516195332
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8338524
Asiasanat ahdistuneisuushäiriöt, ahdistus, elämänhallinta, elämänkaari, elämäntaito, Jumala, media, mielenterveyshäiriöt, pelko, pelot, selviytyminen, sosiaalisten tilanteiden pelko, tietokirjallisuus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8338524

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Peloista rohkeaan elämään

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot