Parittaja - Iceberg Slim

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Slim, Iceberg
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 332

Lisätiedot

Tämä on parittajan tositarina. Chicagon alamaailman legenda, Iceberg Slim, käy läpi 25 vuottaan parittajana, tallien perustamisesta huumekierteeseen ajautumiseen. Elämä kadulla oli ylä- ja alamäkiä, joissa menestyäkseen täytyi olla äärimmäisen häikäilemätön. Harvat selvisivät - Iceberg oli yksi heistä. Totaalinen antisankari, Iceberg Slim, vie lukijan mukanaan parittajan salaiseen sisäiseen maailmaan, paljastaa sen hajut, äänet, pelot ja mitättömät voitonhetket. Chicagon alamaailman legenda kertoo veret seisauttavan tarinansa: miten nuoresta äitiään miesten pahuudelta puolustavasta pojasta kasvoi katujen pahamaineinen rikollispomo. Kuuma kertomus väkivallasta, juonittelusta ja ahneudesta: Parittaja on riipaiseva tarina elämästä lain ja järjestyksen tuolla puolen, todellinen selviytymistarina.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä on parittajan tositarina. Chicagon alamaailman legenda, Iceberg Slim, käy läpi 25 vuottaan parittajana, tallien perustamisesta huumekierteeseen ajautumiseen. Elämä kadulla oli ylä- ja alamäkiä, joissa menestyäkseen täytyi olla äärimmäisen häikäilemätön. Harvat selvisivät - Iceberg oli yksi heistä. Totaalinen antisankari, Iceberg Slim, vie lukijan mukanaan parittajan salaiseen sisäiseen maailmaan, paljastaa sen hajut, äänet, pelot ja mitättömät voitonhetket. Chicagon alamaailman legenda kertoo veret seisauttavan tarinansa: miten nuoresta äitiään miesten pahuudelta puolustavasta pojasta kasvoi katujen pahamaineinen rikollispomo. Kuuma kertomus väkivallasta, juonittelusta ja ahneudesta: Parittaja on riipaiseva tarina elämästä lain ja järjestyksen tuolla puolen, todellinen selviytymistarina.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Slim, Iceberg
Kääntäjä Lehtonen, Henry
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 332
ISBN 9789524831277
Ilmestymisvuosi 2011
Alkuteos Pimp
Painos 1
Tilausnumero 8407036
Asiasanat 1940-luku, 1950-luku, Chicago, kirjailijat, käännetty kaunokirjallisuus, muistelmat, paritus, prostituutio, slummit, väkivalta, Yhdysvallat, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8407036

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Parittaja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot