Parintaju - Janna Rantala

Parisuhde lapsiperheessä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rantala, Janna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 247

Lisätiedot

Lasten kehitykselliset kriisit vaikuttavat väistämättä parisuhteeseen ja parisuhteen vaikeudet aiheuttavat merkittäviä oireita lapsille. Lasten syntymä kriisiyttää parisuhteen tavalla, joka on aiemmin ollut vältettävissä. Hoitamattomana kriisiytyminen voi jäädä pysyväksi olotilaksi. Ensimmäisessä kirjassaan Äiti, älä tottele! Lastenpsykiatrian erikoislääkäri Janna Rantala kuvasi parisuhteen ja vanhemmuuden yhteyttä koko perheen vuorovaikutuskuvion kautta. Tässä kirjassa hän vie asian syvemmälle: arkiset konfliktit tulkitaan parisuhteen ilmentyminä ja toisaalta parisuhteen konfliktit tulkitaan vanhemmuuden näkökulmasta. Kaiken ytimessä on parintaju ymmärrys siitä, että pariskunnan oma käsitys parisuhteestaan ja lapsen asema osana tätä suhdetta voi ollakin kriisin todellinen syy - ja myös ratkaisu.

Lisätiedot

Kuvaus Lasten kehitykselliset kriisit vaikuttavat väistämättä parisuhteeseen ja parisuhteen vaikeudet aiheuttavat merkittäviä oireita lapsille. Lasten syntymä kriisiyttää parisuhteen tavalla, joka on aiemmin ollut vältettävissä. Hoitamattomana kriisiytyminen voi jäädä pysyväksi olotilaksi. Ensimmäisessä kirjassaan Äiti, älä tottele! Lastenpsykiatrian erikoislääkäri Janna Rantala kuvasi parisuhteen ja vanhemmuuden yhteyttä koko perheen vuorovaikutuskuvion kautta. Tässä kirjassa hän vie asian syvemmälle: arkiset konfliktit tulkitaan parisuhteen ilmentyminä ja toisaalta parisuhteen konfliktit tulkitaan vanhemmuuden näkökulmasta. Kaiken ytimessä on parintaju ymmärrys siitä, että pariskunnan oma käsitys parisuhteestaan ja lapsen asema osana tätä suhdetta voi ollakin kriisin todellinen syy - ja myös ratkaisu.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Rantala, Janna
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot Ylivetokannet
Sivumäärä 247
ISBN 9789512402571
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8332264
Kuvitus mustavalkoiset piirroskuvat
Asiasanat ajankäyttö, lapsiperheet, parisuhde, perhe-elämä, riidat, seksuaalisuus, tietokirjallisuus, tunteet, vanhemmuus, vuorovaikutus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8332264

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Parintaju

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot