Pappi vai lääkäri - Esko Piiroinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Piiroinen, Esko - Wiklund, Jan
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Kenen luokse menemme kipujemme kanssa - ja miksi juuri hänen? Monet sairaudet ovat lääkärin määriteltävissä ja hoidettavissa. Mutta entä sielun hyvinvointi? Olisiko lääkärin ohella sielunhoitajan apu tarpeen? Pappi vai lääkäri? kirjassaan teologi Esko Piiroinen sa lääkäri Jan Wiklund käsittelevät ihmisen peruskysymyksiä kumpikin omalta näkökulmaltaan. Näkökulmat yhdessä avaavat kokonaisvaltaisen näkemyksen ruumiin, sielun ja hengen hoitamiseen. Masennus, uupumus, pelot, työn ilo ja mielekkyys mm. tulevat käsitellyiksi. Tekijän ovat saaneet runsaasti hyvää palautetta pitämistään pappi vai lääkäri -illoista.

Lisätiedot

Kuvaus Kenen luokse menemme kipujemme kanssa - ja miksi juuri hänen? Monet sairaudet ovat lääkärin määriteltävissä ja hoidettavissa. Mutta entä sielun hyvinvointi? Olisiko lääkärin ohella sielunhoitajan apu tarpeen? Pappi vai lääkäri? kirjassaan teologi Esko Piiroinen sa lääkäri Jan Wiklund käsittelevät ihmisen peruskysymyksiä kumpikin omalta näkökulmaltaan. Näkökulmat yhdessä avaavat kokonaisvaltaisen näkemyksen ruumiin, sielun ja hengen hoitamiseen. Masennus, uupumus, pelot, työn ilo ja mielekkyys mm. tulevat käsitellyiksi. Tekijän ovat saaneet runsaasti hyvää palautetta pitämistään pappi vai lääkäri -illoista.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Piiroinen, Esko - Wiklund, Jan
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789518884524
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8341221
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ahdistus, hyvä elämä, ikääntyminen, kristinusko, lääketiede, masennus, riippuvuus, sairaus, seksuaalisuus, sielunhoito, suru, syyllisyydentunne, tietokirjallisuus, uupumus, Sielunhoito
Alanimike 8341221

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pappi vai lääkäri

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot