Palkitseminen työelämässä - Pekka Alaräisänen

palkitsemisen todellisuus suomalaisilla työmarkkinoilla johtavassa asemassa työskentelevien näkökulmasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

44,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Alaräisänen, Pekka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 166

Lisätiedot

Tämä tutkimus käsittelee palkitsemista johtavassa asemassa työskentelevien kokemana mikä on palkitsemisen nykytila ja mitkä ovat sen kehitystarpeet. Palkitsemisen tarkoituksena on kannustaa ihmisiä aiempaa parempaan työsuoritukseen, mutta talouden vauhdittaminen ja tuloksellisuuden tavoittelu ovat luoneet haasteen palkitsemiselle. Usein kysytään, miten saataisiin ihmisistä vielä enemmän irti. Jatkuvalle tehokkuuteen pyrkimiselle onkin muodostunut vastavoimia. On yhä enemmän ihmisiä, jotka ovat olleet oravanpyörässä niin kauan, että heidän intresseissään ei ole enää urakehitys, raha tai hurja työtahti. Ovatko siis slow life, downshifting ja tehokkaat työaikajoustot keinoja palkita ihminen, jolle raha ei ole enää merkityksellisessä asemassa?

Lisätiedot

Kuvaus Tämä tutkimus käsittelee palkitsemista johtavassa asemassa työskentelevien kokemana mikä on palkitsemisen nykytila ja mitkä ovat sen kehitystarpeet. Palkitsemisen tarkoituksena on kannustaa ihmisiä aiempaa parempaan työsuoritukseen, mutta talouden vauhdittaminen ja tuloksellisuuden tavoittelu ovat luoneet haasteen palkitsemiselle. Usein kysytään, miten saataisiin ihmisistä vielä enemmän irti. Jatkuvalle tehokkuuteen pyrkimiselle onkin muodostunut vastavoimia. On yhä enemmän ihmisiä, jotka ovat olleet oravanpyörässä niin kauan, että heidän intresseissään ei ole enää urakehitys, raha tai hurja työtahti. Ovatko siis slow life, downshifting ja tehokkaat työaikajoustot keinoja palkita ihminen, jolle raha ei ole enää merkityksellisessä asemassa?
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Tekijä Alaräisänen, Pekka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-7604
Sivumäärä 166
ISBN 9789524847353
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8351682
Asiasanat downshiftaus, johtajat, joustot, kannustimet, kiireettömyys, palkitseminen, palkkajärjestelmät, raha, tietokirjallisuus, työelämä, työhyvinvointi, työura, vapaa-aika, Työ Työelämä
Alanimike 8351682

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Palkitseminen työelämässä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot