Pakko-oireet ja OCD -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

45,05 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 225

Lisätiedot

Pakko-oireiselle häiriölle (OCD) on ominaista ahdistusta herättävät pakkoajatukset ja pakkotoiminnot, joilla sairastava pyrkii hillitsemään niiden mukanaan tuomaa ahdistusta. Teoksessa tarkastellaan monipuolisesti pakko-oireista häiriötä ja sen ilmenemismuotoja lapsuudesta aikuisuuteen. Kirjassa käsitellään pakko-oireiden syitä ja sitä ennustavia tekijöitä sekä hoitomenetelmiä, joiden avulla oireita voidaan lievittää. Lisäksi esillä on häiriön tunnistaminen kouluympäristössä ja opiskelijan tukeminen oppimisessa. Elävyyttä kirjaan antavat pakko-oireista kärsivien ja heidän läheistensä tarinat siitä, millaista elämä pakko-oireiden kanssa on. Kirja on toteutettu yhteistyössä Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry:n kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Pakko-oireiselle häiriölle (OCD) on ominaista ahdistusta herättävät pakkoajatukset ja pakkotoiminnot, joilla sairastava pyrkii hillitsemään niiden mukanaan tuomaa ahdistusta. Teoksessa tarkastellaan monipuolisesti pakko-oireista häiriötä ja sen ilmenemismuotoja lapsuudesta aikuisuuteen. Kirjassa käsitellään pakko-oireiden syitä ja sitä ennustavia tekijöitä sekä hoitomenetelmiä, joiden avulla oireita voidaan lievittää. Lisäksi esillä on häiriön tunnistaminen kouluympäristössä ja opiskelijan tukeminen oppimisessa. Elävyyttä kirjaan antavat pakko-oireista kärsivien ja heidän läheistensä tarinat siitä, millaista elämä pakko-oireiden kanssa on. Kirja on toteutettu yhteistyössä Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry:n kanssa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Leppämäki, Sami - Savikuja, Tuula
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 225
ISBN 9789524516297
Ilmestymisvuosi 2014
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450393
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aikuiset, diagnoosi, hoitomenetelmät, K-kirjat, kognitiivinen käyttäytymisterapia, kokemukset, käyttäytymisanalyysi, lapset, liitännäistaudit, lääkehoito, mielenterveyshäiriöt, nuoret, pakkomielteet, pakko-oireinen häiriö, potilaat, vertaistoiminta
Alanimike 8450393

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pakko-oireet ja OCD

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot