Paikka asua ja elää? -

näkökulmia asunnottomuuteen ja asumispalveluihin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 267

Lisätiedot

Asunnottomuus on edelleen Suomessa yhteiskunnallinen ongelma. Joillekin suomalaisille se on kuitenkin erityisesti henkilökohtainen ongelma. Tässä kokoomateoksessa lähestytään suomalaisen asunnottomuuden kysymyksiä ja ratkaisuyrityksiä. Perinteinen asunnottomuustutkimus on keskittynyt pääasiassa asunnottomien ja katuasunnottomien tutkimiseen. Viime vuosina uusiksi riskiryhmiksi ovat kuitenkin nousseet maahanmuuttajien, perheiden ja nuorten asumisongelmat. Teos sisältää tutkimusanalyysejä asumispalvelujen asukkaiden, ammatillisten henkilöstön, johtajien ja lähiesimiesten kokemuksista ja näkemyksistä asunnottomuuteen ja sen ratkaisemiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Asunnottomuus on edelleen Suomessa yhteiskunnallinen ongelma. Joillekin suomalaisille se on kuitenkin erityisesti henkilökohtainen ongelma. Tässä kokoomateoksessa lähestytään suomalaisen asunnottomuuden kysymyksiä ja ratkaisuyrityksiä. Perinteinen asunnottomuustutkimus on keskittynyt pääasiassa asunnottomien ja katuasunnottomien tutkimiseen. Viime vuosina uusiksi riskiryhmiksi ovat kuitenkin nousseet maahanmuuttajien, perheiden ja nuorten asumisongelmat. Teos sisältää tutkimusanalyysejä asumispalvelujen asukkaiden, ammatillisten henkilöstön, johtajien ja lähiesimiesten kokemuksista ja näkemyksistä asunnottomuuteen ja sen ratkaisemiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Toimittaja Hyväri, Susanna - Kainulainen, Sakari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9919
Sivumäärä 267
ISBN 9789524932158
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8352078
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakkaat, asumispalvelut, asunnottomat, asunnottomuus, huono-osaisuus, kodittomuus, lapsiperheet, maahanmuuttajat, mielenterveyskuntoutujat, päihdeongelmaiset, tietokirjallisuus, tukipalvelut, vapautuneet vangit, Asuntopolitiikka
Alanimike 8352078

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Paikka asua ja elää?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot