Paavali Tarsolainen - Mailis Janatuinen

valtakunta etsii taistelijoita

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Janatuinen, Mailis
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 214

Lisätiedot

Paavalin elämä on yksi Raamatun dramaattisimpia. Sen vaiheet ovat kuitenkin siroteltuina Uuden testamentin eri osiin: Apostolien tekojen lisäksi Paavalin kolmeentoista kirjeeseen. Tässä kirjassa Mailis Janatuinen kokoaa palaset yhdeksi jännittäväksi kokonaisuudeksi. Miksi kristittyjen vihollisesta numero yksi tulikin kristinuskon hellittämätön levittäjä? Miten hän jaksoi kestää kivitykset ja muut ruumiilliset kuritukset? Miksi hän ei antanut opista tuumaakaan periksi? Entä mikä oli hänen suhteensa naissukupuoleen? Paavali on Mailis Janatuisen Valtakunta etsii taistelijoita -kirjasarjan kolmas teos. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Daavid (2010) sekä Elia Tisbeläinen (2011).

Lisätiedot

Kuvaus Paavalin elämä on yksi Raamatun dramaattisimpia. Sen vaiheet ovat kuitenkin siroteltuina Uuden testamentin eri osiin: Apostolien tekojen lisäksi Paavalin kolmeentoista kirjeeseen. Tässä kirjassa Mailis Janatuinen kokoaa palaset yhdeksi jännittäväksi kokonaisuudeksi. Miksi kristittyjen vihollisesta numero yksi tulikin kristinuskon hellittämätön levittäjä? Miten hän jaksoi kestää kivitykset ja muut ruumiilliset kuritukset? Miksi hän ei antanut opista tuumaakaan periksi? Entä mikä oli hänen suhteensa naissukupuoleen? Paavali on Mailis Janatuisen Valtakunta etsii taistelijoita -kirjasarjan kolmas teos. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Daavid (2010) sekä Elia Tisbeläinen (2011).
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Janatuinen, Mailis
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 214
ISBN 9789518886603
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8341317
Asiasanat apostolit, Raamattu, Raamatun henkilöt, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Uusi testamentti, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8341317

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Paavali Tarsolainen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot