Oppilaan oikeudet ja vanhempien vastuu - Nina Lahtinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lahtinen, Nina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 516

Lisätiedot

Miten haen muutosta opetuksen järjestäjän tekemään lastani koskevaan rangaistukseen? Miten lapseni ikä- ja kehitystason mukainen opetus turvataan? Entä kuinka haetaan lapseni haluamaan kouluun? Miten anotaan koulukuljetusta? Muun muassa näihin kysymyksiin selviää vastaus tästä jokaisen koulua käyvän lapsen ja nuoren vastuita ja oikeuksia käsittelevästä kirjasta. Teoksessa käydään läpi peruskouluun liittyvät asiat oppilaan näkökulmasta ja ohjataan käsikirjan tavoin eteen tulevissa koulunkäyntiin liittyvissä päätöstilanteissa. Kirja on oppilaan oikeuden takaaja, sillä se ohjaa huoltajia rakentavaan ja tulokselliseen yhteistyöhön lapsen opettajan ja koulun kanssa. Se tuo esiin oppilaan lakisääteiset oikeudet ja velvollisuudet ja havainnollistaa teemoja oikeustapausten avulla realistisen käsityksen saamiseksi. Kirja on tarkoitettu oppilaiden huoltajien lisäksi opettajaksi opiskeleville ja opettajana jo työskenteleville.

Lisätiedot

Kuvaus Miten haen muutosta opetuksen järjestäjän tekemään lastani koskevaan rangaistukseen? Miten lapseni ikä- ja kehitystason mukainen opetus turvataan? Entä kuinka haetaan lapseni haluamaan kouluun? Miten anotaan koulukuljetusta? Muun muassa näihin kysymyksiin selviää vastaus tästä jokaisen koulua käyvän lapsen ja nuoren vastuita ja oikeuksia käsittelevästä kirjasta. Teoksessa käydään läpi peruskouluun liittyvät asiat oppilaan näkökulmasta ja ohjataan käsikirjan tavoin eteen tulevissa koulunkäyntiin liittyvissä päätöstilanteissa. Kirja on oppilaan oikeuden takaaja, sillä se ohjaa huoltajia rakentavaan ja tulokselliseen yhteistyöhön lapsen opettajan ja koulun kanssa. Se tuo esiin oppilaan lakisääteiset oikeudet ja velvollisuudet ja havainnollistaa teemoja oikeustapausten avulla realistisen käsityksen saamiseksi. Kirja on tarkoitettu oppilaiden huoltajien lisäksi opettajaksi opiskeleville ja opettajana jo työskenteleville.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Lahtinen, Nina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 516
ISBN 9789524515238
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 3 3. p
Tilausnumero 8350871
Asiasanat henkilötiedot, henkilötietolaki, julkisuus, koti, koulu, kouluhallinto, koulukuri, koulutoimi, lainsäädäntö, muutoksenhaku, oikeusturva, opiskeluympäristö, oppilaat, oppilasarviointi, oppilashuolto, oppiminen, perusopetus, rangaistukset, salassapitovelvo
Alanimike 8350871

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Oppilaan oikeudet ja vanhempien vastuu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot