Onnistuminen - RAI-vertailukehittäminen 15 vuotta Suomessa -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 182

Lisätiedot

Kansainvälinen RAI-arviointijärjestelmä rantautui Suomeen 15 vuotta sitten. Alusta asti vanhusten palvelujen vertailukehittämisen tavoitteena on ollut löytää toimivia tapoja muuttaa toimintaa ja oppia parhaista käytännöistä. Tämä raportti kertoo onnistumistarinoiden kautta miten muutos tehdään mahdolliseksi ja näkyväksi palvelujen kehittämisestä kiinnostuneille. Raportissa julkaistavat artikkelit kuvaavat RAI-järjestelmästä saatavan tiedon hyödyntämisen mahdollisuuksia henkilön palvelujen ja hoidon suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä toiminnan kehittämisessä ja johtamisen välineenä. Kun RAI on osana johtamisjärjestelmää, siitä saatavan tiedon avulla voidaan asettaa toiminnalle tavoitteita ja arvioida kehittämistyön tuloksia. Suomalainen vanhuspalvelujen laatu näyttää kansainvälisessä vertailussa sijoittuvan hyvän ja huonon keskivälille moni asia on 2000-luvun alusta kehittynyt myönteisesti, ja Suomella on hyvät edellytykset rakentaa vanhuspalvelunsa tulevina vuosina mallikelpoisiksi.

Lisätiedot

Kuvaus Kansainvälinen RAI-arviointijärjestelmä rantautui Suomeen 15 vuotta sitten. Alusta asti vanhusten palvelujen vertailukehittämisen tavoitteena on ollut löytää toimivia tapoja muuttaa toimintaa ja oppia parhaista käytännöistä. Tämä raportti kertoo onnistumistarinoiden kautta miten muutos tehdään mahdolliseksi ja näkyväksi palvelujen kehittämisestä kiinnostuneille. Raportissa julkaistavat artikkelit kuvaavat RAI-järjestelmästä saatavan tiedon hyödyntämisen mahdollisuuksia henkilön palvelujen ja hoidon suunnittelussa ja toteuttamisessa sekä toiminnan kehittämisessä ja johtamisen välineenä. Kun RAI on osana johtamisjärjestelmää, siitä saatavan tiedon avulla voidaan asettaa toiminnalle tavoitteita ja arvioida kehittämistyön tuloksia. Suomalainen vanhuspalvelujen laatu näyttää kansainvälisessä vertailussa sijoittuvan hyvän ja huonon keskivälille moni asia on 2000-luvun alusta kehittynyt myönteisesti, ja Suomella on hyvät edellytykset rakentaa vanhuspalvelunsa tulevina vuosina mallikelpoisiksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Toimittaja Heikkilä, Rauha - Mäkelä, Matti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1798-0070
Sivumäärä 182
ISBN 9789523024779
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349600
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arviointi, benchmarking, hoitotyö, hyvät käytännöt, ikääntyneet, kehittäminen, kuntoutus, laadunhallinta, laatu, mielenterveyskuntoutujat, RAI-järjestelmä, RUG-luokitus, tietokirjallisuus, vanhukset, vanhuspalvelut, vanhustenhuolto, Sosiaalipolitiikka
Alanimike 8349600

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Onnistuminen - RAI-vertailukehittäminen 15 vuotta Suomessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot