Onnellinen urheilija - Kari Helander

Lapsen kasvu urheilijaksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Helander, Kari - Vilen, Seija
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 189

Lisätiedot

Mikä saa lapsen juoksemaan, syöksymään ja nousemaan yli esteiden? Voittaminen ei loppujen lopuksi olekaan se isoin juttu, vaan ihminen nousee korkeuksiin tavoitellessaan onnellisuutta. Onnellinen urheilija on opas tämän päivän vanhemmille, jotka panostavat lapsen sisäiseen kasvuun. Liikuntaharrastuksen tulee olla kivaa, kasvattavaa ja monipuolista. Vaikka kilpailu on olennainen osa urheilua, se ei saa muodostua lapselle pääasiaksi. Rajaton suorittamispakko ja tuloksen tahkoaminen ovat arvoja, jotka saavat jo väistyä onnellisuuden ja välittämisen tieltä. Kisaaminenkin on leikkimistä.

Lisätiedot

Kuvaus Mikä saa lapsen juoksemaan, syöksymään ja nousemaan yli esteiden? Voittaminen ei loppujen lopuksi olekaan se isoin juttu, vaan ihminen nousee korkeuksiin tavoitellessaan onnellisuutta. Onnellinen urheilija on opas tämän päivän vanhemmille, jotka panostavat lapsen sisäiseen kasvuun. Liikuntaharrastuksen tulee olla kivaa, kasvattavaa ja monipuolista. Vaikka kilpailu on olennainen osa urheilua, se ei saa muodostua lapselle pääasiaksi. Rajaton suorittamispakko ja tuloksen tahkoaminen ovat arvoja, jotka saavat jo väistyä onnellisuuden ja välittämisen tieltä. Kisaaminenkin on leikkimistä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Helander, Kari - Vilen, Seija
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 189
ISBN 9789523210929
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350428
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat harjoittelu, junioriurheilu, lapset, liikunta, liikuntaharrastus, motivointi, nuoret, psyykkinen valmennus, tietokirjallisuus, tukeminen, urheilu, vanhemmat, Liikunta Urheilu
Alanimike 8350428

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Onnellinen urheilija

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot