Oikeusjärjestys -

osa 1

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

118,20 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 610

Lisätiedot

Oikeusjärjestys I-III kuvaavat nykyisen Suomen oikeusjärjestyksen pääpiirteisesti ja ajantasaisesti. Ne sopivat käytettäviksi oikeustieteen yleisopintovaiheen oppikirjoina ja muodostavat kattavan kokoelman maamme oikeustieteen perustietoa. Kirjoissa on nyt yhteensä 24 oppiainekohtaista artikkelia, joiden kirjoittajina ovat toimineet tiedekunnassa opettaneet tohtorit. I osan artikkelit käsittelevät oikeusinformatiikkaa, oikeuslingvistiikkaa, oikeushistoriaa, oikeusteoriaa, perheoikeutta, henkilö- ja persoonallisuusoikeutta, perintöoikeutta, esineoikeutta ja kansainvälistä yksityisoikeutta. Osista I ja III on nyt julkaistu jo kuudes, täydennetty painos.

Lisätiedot

Kuvaus Oikeusjärjestys I-III kuvaavat nykyisen Suomen oikeusjärjestyksen pääpiirteisesti ja ajantasaisesti. Ne sopivat käytettäviksi oikeustieteen yleisopintovaiheen oppikirjoina ja muodostavat kattavan kokoelman maamme oikeustieteen perustietoa. Kirjoissa on nyt yhteensä 24 oppiainekohtaista artikkelia, joiden kirjoittajina ovat toimineet tiedekunnassa opettaneet tohtorit. I osan artikkelit käsittelevät oikeusinformatiikkaa, oikeuslingvistiikkaa, oikeushistoriaa, oikeusteoriaa, perheoikeutta, henkilö- ja persoonallisuusoikeutta, perintöoikeutta, esineoikeutta ja kansainvälistä yksityisoikeutta. Osista I ja III on nyt julkaistu jo kuudes, täydennetty painos.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Toimittaja Martti, Minna-Greta
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 0788-7671
Sivumäärä 610
ISBN 9789524842532
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 6. täyd. p
Tilausnumero 8450360
Asiasanat esineoikeus, henkilöoikeus, jäämistöoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, K-kirjat, lakikieli, oikeusfilosofia, oikeushistoria, oikeusinformatiikka, oikeusjärjestys, perheoikeus, Suomi, K-kirja Oikeustiede
Alanimike 8450360

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Oikeusjärjestys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot