Nuorten sielunhoidon käsikirja -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 307

Lisätiedot

Nuoret tarvitsevat tukea ja kuuntelijaa. Seurakunnan ei tarvitse tarjota vain toimintaa vaan myös paikan olla, etsiä, kysyä. Miten kohdata nuori huolineen ja elämänkysymyksineen - niin seurakunnan tiloissa kuin vaikka verkossa? Nuorten sielunhoidon käsikirja on monipuolinen opas nuoren kuuntelemiseen. Sen tarkoituksena on auttaa nuorisotyön ammattilaisia tuntemaan sielunhoitotyön perusteita, ymmärtämään erilaisia nuoren elämässä mahdollisesti vaikeita asioita ja tietämään, milloin ja miten auttaa nuorta hakemaan ulkopuolista apua. Kirjan kirjoittajat ovat alojensa ammattilaisia, jotka käsittelevät artikkeleissaan niin nuorten kysymyksiä itsetunnosta seurusteluun ja päihteistä masennukseen kuin sielunhoidon perusteita. Kirjassa käsitellään myös muun muassa nettiauttamista sekä vaitiolovelvollisuutta.

Lisätiedot

Kuvaus Nuoret tarvitsevat tukea ja kuuntelijaa. Seurakunnan ei tarvitse tarjota vain toimintaa vaan myös paikan olla, etsiä, kysyä. Miten kohdata nuori huolineen ja elämänkysymyksineen - niin seurakunnan tiloissa kuin vaikka verkossa? Nuorten sielunhoidon käsikirja on monipuolinen opas nuoren kuuntelemiseen. Sen tarkoituksena on auttaa nuorisotyön ammattilaisia tuntemaan sielunhoitotyön perusteita, ymmärtämään erilaisia nuoren elämässä mahdollisesti vaikeita asioita ja tietämään, milloin ja miten auttaa nuorta hakemaan ulkopuolista apua. Kirjan kirjoittajat ovat alojensa ammattilaisia, jotka käsittelevät artikkeleissaan niin nuorten kysymyksiä itsetunnosta seurusteluun ja päihteistä masennukseen kuin sielunhoidon perusteita. Kirjassa käsitellään myös muun muassa nettiauttamista sekä vaitiolovelvollisuutta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Toimittaja Pruuki, Heli
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 307
ISBN 9789516277199
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10766566
Asiasanat ahdistus, dialogisuus, ihmissuhteet, itsetuho, itsetunto, kuolema, käyttäytyminen, läheiset, mielenterveysongelmat, nuoret, perhe, päihteet, rippikoulu, sairastuminen, seksuaalisuus, sielunhoito, tietokirjallisuus, verkkojuttelu, vuorovaikutus, väkivalta
Alanimike 10766566

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nuorten sielunhoidon käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot