Nopean sarjallisen nimeämisen testi - Timo Ahonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

216,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ahonen, Timo - Tuovinen, Sisko - Leppäsaari, Taisto
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 93

Lisätiedot

Nimeämisvaikeudet ovat usein yhtenä oireena laajemmissa häiriökokonaisuuksissa, kuten änkytyksessä, erityisessä kielihäiriössä, lukivaikeuksissa ja laajemmissa oppimisvaikeuksissa. Erityisesti hitaan nimeämiskyvyn ja dysleksian yhteys on tunnettu jo pitkään. Lisäksi tiedetään, että esikouluiässä ilmenevät nimeämisongelmat ennustavat vahvasti kouluiän lukemis- ja oppimisongelmia. Tämän tiedon pohjalta näitä lapsia voidaan kuntoutuksella auttaa vahvistamaan omia oppimisvalmiuksiaan jo ennen kouluikää ja tukea heidän oppimistaan koulunkäynnin alusta alkaen. , Jotta nimeämisongelmat havaitaan jo diagnosoiduissa laajemmissa häiriökokonaisuuksissa, tai jotta tulevia oppimisongelmia voidaan ehkäistä/lieventää, on tärkeää että nimeämistä voidaan arvioida, suhteessa sen normaaliin kehitykseen. Testi on Jyväskylässä sijaitsevien Haukkarannan koulun ja Niilo Mäki Instituutin yhteisjulkaisu. Testissä on normit 6-12-vuotiaille lapsille. Lisäksi testin käsikirjassa kuvataan yleisen peruskoulun erityisopetusta saaneiden oppilaiden sekä kahden erityiskoulun dysfaattisten oppilaiden suoriutumista testistä. 'Nopean sarjallisen nimeämisen testi' on tarkoitettu erityisesti puheterapeuttien ja psykologien käyttöön osaksi laajempaa kielellisten taitojen arviointia.

Lisätiedot

Kuvaus Nimeämisvaikeudet ovat usein yhtenä oireena laajemmissa häiriökokonaisuuksissa, kuten änkytyksessä, erityisessä kielihäiriössä, lukivaikeuksissa ja laajemmissa oppimisvaikeuksissa. Erityisesti hitaan nimeämiskyvyn ja dysleksian yhteys on tunnettu jo pitkään. Lisäksi tiedetään, että esikouluiässä ilmenevät nimeämisongelmat ennustavat vahvasti kouluiän lukemis- ja oppimisongelmia. Tämän tiedon pohjalta näitä lapsia voidaan kuntoutuksella auttaa vahvistamaan omia oppimisvalmiuksiaan jo ennen kouluikää ja tukea heidän oppimistaan koulunkäynnin alusta alkaen. , Jotta nimeämisongelmat havaitaan jo diagnosoiduissa laajemmissa häiriökokonaisuuksissa, tai jotta tulevia oppimisongelmia voidaan ehkäistä/lieventää, on tärkeää että nimeämistä voidaan arvioida, suhteessa sen normaaliin kehitykseen. Testi on Jyväskylässä sijaitsevien Haukkarannan koulun ja Niilo Mäki Instituutin yhteisjulkaisu. Testissä on normit 6-12-vuotiaille lapsille. Lisäksi testin käsikirjassa kuvataan yleisen peruskoulun erityisopetusta saaneiden oppilaiden sekä kahden erityiskoulun dysfaattisten oppilaiden suoriutumista testistä. 'Nopean sarjallisen nimeämisen testi' on tarkoitettu erityisesti puheterapeuttien ja psykologien käyttöön osaksi laajempaa kielellisten taitojen arviointia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Niilo Mäki Instituutti
Tekijä Ahonen, Timo - Tuovinen, Sisko - Leppäsaari, Taisto
Sidosasu kierreselkäinen
Sarjan lisätieto 1238-5255
Sivumäärä 93
ISBN 9525338126
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 5 5. p
Tilausnumero 8321077
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, kielelliset häiriöt, lukihäiriöt, dysleksia, dysfasia, arviointi, testit, psykologiset testit, lapset, kognitiiviset prosessit, Oppimisen psykologia
Alanimike 8321077

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nopean sarjallisen nimeämisen testi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot