Noidan käsikirja - Lynn Myring

Vampyyreita, aaveita ja outoja voimia
17,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
 • Tekijä: Myring, Lynn
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 192

Lisätiedot

Kulttiklassikon odotettu näköispainos! Kuumeisesti odotettu näköispainos 1980-luvun lapsia ja herkkiä aikuisiakin kauhistuttaneesta kulttiklassikosta. Juuri sellaisena kuin et sitä uskaltanut lukea! Noidan käsikirja viihdytti ja piinasi kokonaisia sukupolvia viime vuosituhannen lopulla. Noidista, vampyyreista, ihmissusista ja muista oudoista voimista kertova opas kurkistaa pitkälle hämärän tuolle puolen. Miten ihmissudeksi tullaan? Kuinka suojaudutaan vampyyreilta? Miten tunnistaa erilaiset aavelajit? Nämä ja lukuisat muut selkäpiitä karmivat vinkit opastavat taitavaksi noitatutkijaksi. Noidan käsikirjasta on toivottu kuumeisesti uutta painosta vuodesta toiseen. Teos on noussut kulttiklassikon asemaan ja sille on perustettu jopa oma Facebook-ryhmä. Näköispainoksena ilmestyvä opas tulee viihdyttämään nuorena kirjan parissa jännittäneitä sekä aiheuttamaan teinikauhun väreitä uusissa lukijoissa.

Lisätiedot

Kuvaus Kulttiklassikon odotettu näköispainos! Kuumeisesti odotettu näköispainos 1980-luvun lapsia ja herkkiä aikuisiakin kauhistuttaneesta kulttiklassikosta. Juuri sellaisena kuin et sitä uskaltanut lukea! Noidan käsikirja viihdytti ja piinasi kokonaisia sukupolvia viime vuosituhannen lopulla. Noidista, vampyyreista, ihmissusista ja muista oudoista voimista kertova opas kurkistaa pitkälle hämärän tuolle puolen. Miten ihmissudeksi tullaan? Kuinka suojaudutaan vampyyreilta? Miten tunnistaa erilaiset aavelajit? Nämä ja lukuisat muut selkäpiitä karmivat vinkit opastavat taitavaksi noitatutkijaksi. Noidan käsikirjasta on toivottu kuumeisesti uutta painosta vuodesta toiseen. Teos on noussut kulttiklassikon asemaan ja sille on perustettu jopa oma Facebook-ryhmä. Näköispainoksena ilmestyvä opas tulee viihdyttämään nuorena kirjan parissa jännittäneitä sekä aiheuttamaan teinikauhun väreitä uusissa lukijoissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Myring, Lynn
Kääntäjä Helasti, Pirjo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789520402822
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7682181
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkimaailma, lasten ja nuorten kirjat, paranormaalit ilmiöt, selittämättömät ilmiöt, visailukysymykset, yliluonnolliset olennot, Rajatieto
Alanimike 7682181

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Vihdoinkin!
  Arvostelija Mammadragonon 21.11.2018
  Tämä teos kului aikoinaan hiirenkorville minun ja sisareni käsissä - on upeaa että voin nyt vuosikymmeniä myöhemmin hankkia (ehjän) kirjan omien lasteni iloksi. Eikös meissä kaikissa asu pikkuinen uteliaisuus selittämättömiä asioita kohtaan...? Suosittelen!

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Noidan käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot