Nimetön intohimo - Marguerite Duras

keskusteluja Leopoldina Pallotta della Torren kanssa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Duras, Marguerite - Torre, Leopoldina Pallotta della
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 163

Lisätiedot

Osuuskunta Poesia juhlii kirjailija-elokuvantekijä Marguerite Durasin 100-vuotisjuhlavuotta julkaisemalla Leopoldina Pallotta della Torren laajan Durasin elämää ja työtä valottavan haastattelukirjan. Duras kertoo haastatteluissa työskentelystään kirjailijana ja elokuvaohjaajana, pohtii teostensa vastaanottoa, puhuu lempiohjaajistaan ja luonnehtii suhdettaan lempikirjailijoihinsa. Elämänkumppanikseen neljäkymmentä vuotta itseään nuoremman homoseksuaalin valinnut Duras puhuu sekä naisten että miesten keskinäisestä rakkaudesta, kuvailee omaa raskauttaan ja pohtii naisruumista. Lapsuus Indokiinassa, opiskeluvuodet ja poliittisen aktivismin kausi Pariisissa käsitellään paneutuen ja iän tuomalla viisaudella. Nimetön intohimo ilmestyi alunperin 1989 italiaksi, mutta painos loppui pian ja kirja unohtui. Vuonna 2013 kirja julkaistiin uudelleen ranskaksi, ja se sai ylistävän vastaanoton. Duras ei elinaikanaan myöntänyt auliisti haastatteluja. Nimettömässä intohimossa Duras kuitenkin vastaa jopa Pallotta della Torren vaikeimpiin ja henkilökohtaisimpiin kysymyksiin ällistyttävän tyhjentävästi, intensiivisesti, antaumuksella.

Lisätiedot

Kuvaus Osuuskunta Poesia juhlii kirjailija-elokuvantekijä Marguerite Durasin 100-vuotisjuhlavuotta julkaisemalla Leopoldina Pallotta della Torren laajan Durasin elämää ja työtä valottavan haastattelukirjan. Duras kertoo haastatteluissa työskentelystään kirjailijana ja elokuvaohjaajana, pohtii teostensa vastaanottoa, puhuu lempiohjaajistaan ja luonnehtii suhdettaan lempikirjailijoihinsa. Elämänkumppanikseen neljäkymmentä vuotta itseään nuoremman homoseksuaalin valinnut Duras puhuu sekä naisten että miesten keskinäisestä rakkaudesta, kuvailee omaa raskauttaan ja pohtii naisruumista. Lapsuus Indokiinassa, opiskeluvuodet ja poliittisen aktivismin kausi Pariisissa käsitellään paneutuen ja iän tuomalla viisaudella. Nimetön intohimo ilmestyi alunperin 1989 italiaksi, mutta painos loppui pian ja kirja unohtui. Vuonna 2013 kirja julkaistiin uudelleen ranskaksi, ja se sai ylistävän vastaanoton. Duras ei elinaikanaan myöntänyt auliisti haastatteluja. Nimettömässä intohimossa Duras kuitenkin vastaa jopa Pallotta della Torren vaikeimpiin ja henkilökohtaisimpiin kysymyksiin ällistyttävän tyhjentävästi, intensiivisesti, antaumuksella.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Osuuskunta Poesia
Tekijä Duras, Marguerite - Torre, Leopoldina Pallotta della
Kääntäjä Sevón, Aura
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 163
ISBN 9789523050228
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos La passione sospesa
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8349724
Asiasanat elokuva, elokuvaohjaajat, henkilöhistoria, historia, kirjailijat, kirjallisuudenhistoria, kirjallisuus, käännetty kaunokirjallisuus, Ranska, Venäjäkiel.julkaistut
Alanimike 8349724

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nimetön intohimo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot