Nettideittailijan eloonjäämisopus - Timo Peltonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

17,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Peltonen, Timo - Werkle, Pirjo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 144

Lisätiedot

Nyppiikö yksinäisyys? Joko riittää? Nettideittailu on tehokas ja toimiva keino löytää sydänystävä tai vaikka kumppani loppuelämäksi. Nettideittailussa on kikkansa, vinkkinsä, sääntönsä ja hyvät tapansa. Siinä on myös kipeät sudenkuoppansa, joihin putoaminen voi sattua pitkään. Fiksusti ja järkevästi toimimalla nettideittailija voi reippaasti parantaa mahdollisuuksiaan löytää miellyttävää seuraa - ja osua jopa onnen napakymppiin. Timo Peltonen ja Pirjo Werkle ovat vuosien ajan tarkkailleet suomalaista nettideittailua ja deittailijoita. Heillä on myös melkoisesti omaa nettideittailukokemusta. Nettideittailijan eloonjäämisopus on hauskanvakavasti välttämätön tietopaketti aikuiselle ja varttuneellekin oman kullan etsijälle. Tositarkoituksella!

Lisätiedot

Kuvaus Nyppiikö yksinäisyys? Joko riittää? Nettideittailu on tehokas ja toimiva keino löytää sydänystävä tai vaikka kumppani loppuelämäksi. Nettideittailussa on kikkansa, vinkkinsä, sääntönsä ja hyvät tapansa. Siinä on myös kipeät sudenkuoppansa, joihin putoaminen voi sattua pitkään. Fiksusti ja järkevästi toimimalla nettideittailija voi reippaasti parantaa mahdollisuuksiaan löytää miellyttävää seuraa - ja osua jopa onnen napakymppiin. Timo Peltonen ja Pirjo Werkle ovat vuosien ajan tarkkailleet suomalaista nettideittailua ja deittailijoita. Heillä on myös melkoisesti omaa nettideittailukokemusta. Nettideittailijan eloonjäämisopus on hauskanvakavasti välttämätön tietopaketti aikuiselle ja varttuneellekin oman kullan etsijälle. Tositarkoituksella!
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Magentum
Tekijä Peltonen, Timo - Werkle, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9529523564
Ilmestymisvuosi 2006
Painos 1 2. p
Tilausnumero 10677946
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, sinkut, Internet, yksineläjät, ihmissuhteet, seurustelu, kirjeenvaihto, verkkojuttelu, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 10677946

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nettideittailijan eloonjäämisopus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot