Näyn ja kuulun -

lapsen etu ja osallisuus

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 181

Lisätiedot

Näyn ja kuulun avaa lasten osallisuuden merkitystä niin yhteiskunnassa kuin kirkossa. Mitä osallisuus tarkoittaa ja miksi se on ajankohtainen teema tässä ajassa? Mikä on osallisuuden merkitys ja lasten asema kristillisessä uskossa? Minkälainen voisi olla lapsiystävällinen seurakunta? Muun muassa näistä teemoista kirjoittavat alan johtavat asiantuntijat, kuten Maria Kaisa Aula, Tuomas Kurttila, Jukka Mäkelä, Mikko Malkavaara ja Kalevi Virtanen. Tämä tärkeä puheenvuoro on suunnattu kaikille seurakunnan työntekijöille ja luottamushenkilöille.

Lisätiedot

Kuvaus Näyn ja kuulun avaa lasten osallisuuden merkitystä niin yhteiskunnassa kuin kirkossa. Mitä osallisuus tarkoittaa ja miksi se on ajankohtainen teema tässä ajassa? Mikä on osallisuuden merkitys ja lasten asema kristillisessä uskossa? Minkälainen voisi olla lapsiystävällinen seurakunta? Muun muassa näistä teemoista kirjoittavat alan johtavat asiantuntijat, kuten Maria Kaisa Aula, Tuomas Kurttila, Jukka Mäkelä, Mikko Malkavaara ja Kalevi Virtanen. Tämä tärkeä puheenvuoro on suunnattu kaikille seurakunnan työntekijöille ja luottamushenkilöille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Toimittaja Nurmi, Suvielise - Rantala, Kaisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 181
ISBN 9789516278868
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8338665
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arvo, edut, kirkko, kirkon nuorisotyö, lapsen asema, lapset, lapsityö, lasten kehitys, nuoret, oikeudet, osallisuus, tietokirjallisuus, yhteiskunta, Yleissopimus lapsen oikeuksista, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8338665

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Näyn ja kuulun

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot