När allting faller på plats - Tommy Hellsten

En bok om att finna mening

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hellsten, Tommy
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: ruotsi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 176

Lisätiedot

När Tommy Hellsten, som hjälpsökande femtonåring, plötsligt finner sig ensam kvar i pastorsexpeditionens skinnsoffa - kyrkoherden har bara rest sig och gått - börjar en lång resa. Han vet inte då att det ska bli en femtio år lång resa, och att målet ändå var närmare än han trott. Att allt var en hemresa - till sig själv. Och till en glädje han inte ens vågat drömma om. I sin nya bok När allting faller på plats berättar Tommy Hellsten om sin egen resa till överlåtelse och tillit, och hur han lämnar bakom sig ett liv styrt av prestationstvång, en djup känsla av värdelöshet och utanförskap.

Lisätiedot

Kuvaus När Tommy Hellsten, som hjälpsökande femtonåring, plötsligt finner sig ensam kvar i pastorsexpeditionens skinnsoffa - kyrkoherden har bara rest sig och gått - börjar en lång resa. Han vet inte då att det ska bli en femtio år lång resa, och att målet ändå var närmare än han trott. Att allt var en hemresa - till sig själv. Och till en glädje han inte ens vågat drömma om. I sin nya bok När allting faller på plats berättar Tommy Hellsten om sin egen resa till överlåtelse och tillit, och hur han lämnar bakom sig ett liv styrt av prestationstvång, en djup känsla av värdelöshet och utanförskap.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Fontana media
Tekijä Hellsten, Tommy
Kääntäjä Westö, Mårten
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 176
ISBN 9789515508263
Ilmestymisvuosi 2016
Alkuteos Tähän olen tullut
Tilausnumero 8337253
Asiasanat elämänhallinta, elämäntaito, epäonnistuminen, hengellisyys, henkisyys, itsetuntemus, kristinusko, läsnäolo, tietokirjallisuus, usko, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8337253

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: När allting faller på plats

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot