Näkökulmia neuvotteluihin ja palavereihin - Pirkko Huhtinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Huhtinen, Pirkko
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 172

Lisätiedot

Näkökulmia neuvotteluihin ja palavereihin teos tutkii neuvotteluiden ja palaverien vuorovaikutusta ja rakenteita. Sisältönä on mm. hyvän kontaktin luominen, vuorovaikutusta edistävät toimintamallit, päätöksenteko, konfliktien ja eriävien mielipiteiden käsittely sekä neuvotteluihin ja palavereihin soveltuvat ongelmanratkaisu- ja ideointitekniikat. Pintaa syvemmälle soveltamalla NLP-menetelmiä asioiden työstämiseen. Opas on jaettu kolmeen osioon: varsinainen sisältö, NLP-liite ja harjoitusliite. Kirjassa on piirroskuvitus. Teos on luonteva jatko aiemmin ilmestyneelle Neuvottelijan vuorovaikutustaidot kirjalle (2001), josta on juuri ilmestynyt uusi, tarkistettu painos.

Lisätiedot

Kuvaus Näkökulmia neuvotteluihin ja palavereihin teos tutkii neuvotteluiden ja palaverien vuorovaikutusta ja rakenteita. Sisältönä on mm. hyvän kontaktin luominen, vuorovaikutusta edistävät toimintamallit, päätöksenteko, konfliktien ja eriävien mielipiteiden käsittely sekä neuvotteluihin ja palavereihin soveltuvat ongelmanratkaisu- ja ideointitekniikat. Pintaa syvemmälle soveltamalla NLP-menetelmiä asioiden työstämiseen. Opas on jaettu kolmeen osioon: varsinainen sisältö, NLP-liite ja harjoitusliite. Kirjassa on piirroskuvitus. Teos on luonteva jatko aiemmin ilmestyneelle Neuvottelijan vuorovaikutustaidot kirjalle (2001), josta on juuri ilmestynyt uusi, tarkistettu painos.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Puheviestintä
Tekijä Huhtinen, Pirkko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 172
ISBN 9519871918
Ilmestymisvuosi 2002
Painos 1
Tilausnumero 8313682
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat keskustelutaito, käyttäytyminen, mielteet, neuvottelutaito, NLP, sanaton viestintä, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset taidot, tietokirjallisuus, tunteet, vuorovaikutus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8313682

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Näkökulmia neuvotteluihin ja palavereihin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot