Näkökulmia hallintotieteisiin -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 117

Lisätiedot

Tässä käsissä olevassa teoksessa ovat ikkunat auki hallintotieteisiin tieteenalana. Ne ovat tässä teoksessa auki Vaasan yliopistossa edustettuina olevien hallintotieteellisten oppiaineiden - aluetieteen, julkisjohtamisen, julkisoikeuden ja sosiaali- ja terveyshallintotieteen - näkökulmasta. Teos on tarkoitettu ensisijaisesti pääsykoemateriaaliksi. Laadimme sen yhdessä, koska valitsemme yhteisen kandidaattiohjelmamme opiskelijat myös yhdessä. Yhteisen ohjelmamme runkona ovat myös kaikille yhteiset hallintotieteiden opinnot. Ne ovat käytännössä mahdollisia siksi, että tutkimuksessamme ja koulutuksessamme meillä on riittävästi yhteistä. Kaikki oppiaineet esimerkiksi kouluttavat kutakuinkin samoihin julkisen sektorin asiantuntijatöihin, vaikka ne määrittelevätkin tarvittavan osaamisprofiilin omasta oppiaineidentiteetistään tiukasti kiinni pitäen. Opiskelijalle tämä oppiaineiden yhteisen ja eriytyvän tiedon yhdistelmä antaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa omaa henkilökohtaista opintosuunnitelmaansa omien pyrkimystensä ja mahdollisten ammatillisten tulevaisuudenkuviensa mukaisesti.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä käsissä olevassa teoksessa ovat ikkunat auki hallintotieteisiin tieteenalana. Ne ovat tässä teoksessa auki Vaasan yliopistossa edustettuina olevien hallintotieteellisten oppiaineiden - aluetieteen, julkisjohtamisen, julkisoikeuden ja sosiaali- ja terveyshallintotieteen - näkökulmasta. Teos on tarkoitettu ensisijaisesti pääsykoemateriaaliksi. Laadimme sen yhdessä, koska valitsemme yhteisen kandidaattiohjelmamme opiskelijat myös yhdessä. Yhteisen ohjelmamme runkona ovat myös kaikille yhteiset hallintotieteiden opinnot. Ne ovat käytännössä mahdollisia siksi, että tutkimuksessamme ja koulutuksessamme meillä on riittävästi yhteistä. Kaikki oppiaineet esimerkiksi kouluttavat kutakuinkin samoihin julkisen sektorin asiantuntijatöihin, vaikka ne määrittelevätkin tarvittavan osaamisprofiilin omasta oppiaineidentiteetistään tiukasti kiinni pitäen. Opiskelijalle tämä oppiaineiden yhteisen ja eriytyvän tiedon yhdistelmä antaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa omaa henkilökohtaista opintosuunnitelmaansa omien pyrkimystensä ja mahdollisten ammatillisten tulevaisuudenkuviensa mukaisesti.
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja Vaasan yliopisto
Toimittaja Hyyryläinen, Esa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-4321
Sivumäärä 117
ISBN 9789524763806
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8351484
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aluetiede, hallintotieteet, johtaminen, julkisoikeus, kouluhallinto, opetushallinto, terveyshallintotiede, tietokirjallisuus, tutkimus, Oikeustiede
Alanimike 8351484

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Näkökulmia hallintotieteisiin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot