Naisvoimaa Tansaniasta - Katri Kuusikallio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kuusikallio, Katri
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 328

Lisätiedot

Pastori Katri Kuusikallio on asunut ja tehnyt työtä Tansaniassa vuoden 2013 alusta. Hän on tutustunut kymmeniin erilaisiin naisiin ja kirjoittanut tähän kirjaan heidän tarinoitaan, haasteitaan, ilojaan, unelmiaan ja sitä, miten he muuttavat yhteiskuntaa. Naisten tarinoissa ilmenevät rinnakkain mielenkiintoisella tavalla perinteet ja uudet ilmiöt ja tavoitteet. Kuusikallio pohtii kirjassaan tansanialaisten naisten elämää myös päiväkirjamerkintöjensä kautta hän palaa Tansanian naisten kautta omiin lapsuus- ja nuoruusmuistoihinsa esikoislestadiolaisessa yhteisössä. Kuusikallio kertoo myös omasta prosessistaan uuteen kulttuuriin sopeutumisessa ja lähetystyöntekijäksi kasvamisessa. Hän kuvaa rehellisesti niin omia ilonaiheitaan, onnistumisiaan kuin kasaantuneita vastoinkäymisiään työssä ja niistä selviämistä.

Lisätiedot

Kuvaus Pastori Katri Kuusikallio on asunut ja tehnyt työtä Tansaniassa vuoden 2013 alusta. Hän on tutustunut kymmeniin erilaisiin naisiin ja kirjoittanut tähän kirjaan heidän tarinoitaan, haasteitaan, ilojaan, unelmiaan ja sitä, miten he muuttavat yhteiskuntaa. Naisten tarinoissa ilmenevät rinnakkain mielenkiintoisella tavalla perinteet ja uudet ilmiöt ja tavoitteet. Kuusikallio pohtii kirjassaan tansanialaisten naisten elämää myös päiväkirjamerkintöjensä kautta hän palaa Tansanian naisten kautta omiin lapsuus- ja nuoruusmuistoihinsa esikoislestadiolaisessa yhteisössä. Kuusikallio kertoo myös omasta prosessistaan uuteen kulttuuriin sopeutumisessa ja lähetystyöntekijäksi kasvamisessa. Hän kuvaa rehellisesti niin omia ilonaiheitaan, onnistumisiaan kuin kasaantuneita vastoinkäymisiään työssä ja niistä selviämistä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Kuusikallio, Katri
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 328
ISBN 9789516244603
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8338637
Asiasanat Afrikka, lähetystyö, lähetystyöntekijät, naisen asema, Tansania, tietokirjallisuus, yhteiskuntakuvaus, Aasia lähetystyö
Alanimike 8338637

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Naisvoimaa Tansaniasta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot