Naisen salaiset kansiot - Maija Nyman

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Nyman, Maija
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 181

Lisätiedot

Toimittaja, kolumnisti, kirjailija Maija Nyman on alkuperäiseltä koulutukseltaan sairaanhoitaja. Hän on julkaissut useita naisen elämää ja parisuhdetta käsitteleviä kirjoja sekä mm. Eine Lehtisen elämäkerran Kokonaisena. Hän on myös toimittanut Anne Friedin kirjoituksista kootun palkitun kirjan Avoimin silmin. Miehensä pastori Hannu Nymanin kanssa hän vetää parisuhdeprojektia Ilta rakkaudelle. Lisäksi hän luennoi ihmissuhteisiin liittyvistä aiheista mm. erilaisissa työelämän koulutustilanteissa. Maija Nyman on kolmen pojan äiti ja asuu Lohjalla.

Lisätiedot

Kuvaus Toimittaja, kolumnisti, kirjailija Maija Nyman on alkuperäiseltä koulutukseltaan sairaanhoitaja. Hän on julkaissut useita naisen elämää ja parisuhdetta käsitteleviä kirjoja sekä mm. Eine Lehtisen elämäkerran Kokonaisena. Hän on myös toimittanut Anne Friedin kirjoituksista kootun palkitun kirjan Avoimin silmin. Miehensä pastori Hannu Nymanin kanssa hän vetää parisuhdeprojektia Ilta rakkaudelle. Lisäksi hän luennoi ihmissuhteisiin liittyvistä aiheista mm. erilaisissa työelämän koulutustilanteissa. Maija Nyman on kolmen pojan äiti ja asuu Lohjalla.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Karas-Sana
Tekijä Nyman, Maija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 181
ISBN 9789516556508
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 4. p
Tilausnumero 10868248
Asiasanat elämänkaari, elämäntaito, ihmissuhteet, itsetuntemus, naiset, naiseus, parisuhde, tietokirjallisuus, uskonelämä, äitiys, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 10868248

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Naisen salaiset kansiot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot