Nainen ja viha - Elina Reenkola

aggressio voimavaraksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

10,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Reenkola, Elina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 215

Lisätiedot

Naisen aggressioista on perinteisesti vaiettu. Siksi nainen helposti piilottaa ja tukahduttaa vihansa ja aggressionsa, jotka saattavat kanavoitua omaan ruumiiseen, masennukseen ja itseä tuhoavaan käyttäytymiseen. Aggressio naamioituu usein häpeään ja syyllisyyteen. Kirjassa pyritään valottamaan, miksi näin tapahtuu. Tekijä tarkastelee myös äitiyden nurjaa puolta piilotettua vihaa, insestipyrkimyksiä, narsistiäitien uhreja sekä naisen kostoa. Aggressio voi myös olla naiselle voimavara, apu omien rajojen puolustamiseen ja sytyke luovuudelle. Kirja vastaa kipeään kysymykseen, mitä tehdä vihantunteille, kuinka ottaa aggressiot haltuunsa ja kesyttää ne voimaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Naisen aggressioista on perinteisesti vaiettu. Siksi nainen helposti piilottaa ja tukahduttaa vihansa ja aggressionsa, jotka saattavat kanavoitua omaan ruumiiseen, masennukseen ja itseä tuhoavaan käyttäytymiseen. Aggressio naamioituu usein häpeään ja syyllisyyteen. Kirjassa pyritään valottamaan, miksi näin tapahtuu. Tekijä tarkastelee myös äitiyden nurjaa puolta piilotettua vihaa, insestipyrkimyksiä, narsistiäitien uhreja sekä naisen kostoa. Aggressio voi myös olla naiselle voimavara, apu omien rajojen puolustamiseen ja sytyke luovuudelle. Kirja vastaa kipeään kysymykseen, mitä tehdä vihantunteille, kuinka ottaa aggressiot haltuunsa ja kesyttää ne voimaksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Reenkola, Elina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 215
ISBN 9789524926133
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8413111
Asiasanat aggressiivisuus, aggressiot, elämänhallinta, häpeä, kosto, masokismi, naiset, naiseus, pokkarit, sukupuoli, tunteet, viha, väkivalta, äitiys, Hintaryhmä, Elämänfilosofia,elämäntaito
Alanimike 8413111

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Nainen ja viha

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot