Myin liian halvalla - Tommi Honkavaara

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Honkavaara, Tommi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 82

Lisätiedot

Tommi Honkavaara on ollut toimittajana useassa tiedotusvälineessä. Viimeksi hän on toiminut uutistoimiston toimituspäällikkönä. Kirjassa hän kertoo avoimesti ja rehellisesti työuupumuksen aiheuttamaa sairastumistaan maanis-depressiiviseen sairauteen sekä asiakassopimuksista, jotka johtivat Kilpailuviraston selvityspyyntöön. Koskettavassa kertomuksessa kirjoittaja kuvaa elämäänsä maniavaiheessa sekä tutkimusten aiheuttamaa romahdusta ja sitä seurannutta syvää masennusta. Informatiivinen ja osin itseironinenkin kirja valaisee kaksisuuntaista mielialahäiriötä, joka usein koetaan häpeälliseksi. Kyseessä on selviytymistarina, jossa kirjoittaja kamppailee masennuksensa ja alkoholiriippuvuutensa voittamiseksi.

Lisätiedot

Kuvaus Tommi Honkavaara on ollut toimittajana useassa tiedotusvälineessä. Viimeksi hän on toiminut uutistoimiston toimituspäällikkönä. Kirjassa hän kertoo avoimesti ja rehellisesti työuupumuksen aiheuttamaa sairastumistaan maanis-depressiiviseen sairauteen sekä asiakassopimuksista, jotka johtivat Kilpailuviraston selvityspyyntöön. Koskettavassa kertomuksessa kirjoittaja kuvaa elämäänsä maniavaiheessa sekä tutkimusten aiheuttamaa romahdusta ja sitä seurannutta syvää masennusta. Informatiivinen ja osin itseironinenkin kirja valaisee kaksisuuntaista mielialahäiriötä, joka usein koetaan häpeälliseksi. Kyseessä on selviytymistarina, jossa kirjoittaja kamppailee masennuksensa ja alkoholiriippuvuutensa voittamiseksi.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Pilot-Kustannus
Tekijä Honkavaara, Tommi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 82
ISBN 9789524646475
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8350935
Asiasanat kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus, muistelmat, tietokirjallisuus, toimittajat, uupumus, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8350935

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Myin liian halvalla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot