Musiikkikasvattaja -

kohti reflektiivistä käytäntöä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

65,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 355

Lisätiedot

Tämän käytännönläheisen oppikirjan tavoitteena on auttaa musiikkikasvatuksen suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Teos on tarkoitettu ohjaamaan musiikin opettajan kasvua musiikkikasvatuksen eri alueilla ja musiikin erilaisten traditioiden puitteissa. Kirja tarkastelee kriittisesti nykypäivän suomalaista musiikkikasvatusta, tarjoaa käytännöllisiä näkökulmia aloittelevalle musiikkikasvatuksen ammattilaiselle sekä rohkaisee lukuisin esimerkein kehittämään käytäntöjä ja kokeilemaan uusia toiminnan tapoja. Samalla teos avaa kotimaisen ja kansainvälisen tutkimuksen näkökulmia musiikinopetukseen. Kirjan taustalla on ajatus musiikin opettajasta elinikäisenä oppijana ja ammattimaisen musiikinopetuksen reflektiivisestä luonteesta. Teos on tarkoitettu oppikirjaksi yliopistoon sekä muuhun musiikkialan ammatilliseen koulutukseen. Kirja toimii oppaana niin musiikin aineenopettajakoulutuksessa, soitinkohtaisissa pedagogisissa opinnoissa kuin musiikin varhaiskasvattajien opinnoissa, luokanopettajakoulutuksen musiikin erikoistumisopinnoissa sekä opettajien täydennyskoulutuksessa. Kirja on kirjoitettu kollektiivisesti hyödyntäen laajasti suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pedagogista asiantuntemusta. Kirjan 28 kirjoittajaa toimivat kouluttajina ja tutkijoina eri puolilla Suomea.

Lisätiedot

Kuvaus Tämän käytännönläheisen oppikirjan tavoitteena on auttaa musiikkikasvatuksen suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Teos on tarkoitettu ohjaamaan musiikin opettajan kasvua musiikkikasvatuksen eri alueilla ja musiikin erilaisten traditioiden puitteissa. Kirja tarkastelee kriittisesti nykypäivän suomalaista musiikkikasvatusta, tarjoaa käytännöllisiä näkökulmia aloittelevalle musiikkikasvatuksen ammattilaiselle sekä rohkaisee lukuisin esimerkein kehittämään käytäntöjä ja kokeilemaan uusia toiminnan tapoja. Samalla teos avaa kotimaisen ja kansainvälisen tutkimuksen näkökulmia musiikinopetukseen. Kirjan taustalla on ajatus musiikin opettajasta elinikäisenä oppijana ja ammattimaisen musiikinopetuksen reflektiivisestä luonteesta. Teos on tarkoitettu oppikirjaksi yliopistoon sekä muuhun musiikkialan ammatilliseen koulutukseen. Kirja toimii oppaana niin musiikin aineenopettajakoulutuksessa, soitinkohtaisissa pedagogisissa opinnoissa kuin musiikin varhaiskasvattajien opinnoissa, luokanopettajakoulutuksen musiikin erikoistumisopinnoissa sekä opettajien täydennyskoulutuksessa. Kirja on kirjoitettu kollektiivisesti hyödyntäen laajasti suomalaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pedagogista asiantuntemusta. Kirjan 28 kirjoittajaa toimivat kouluttajina ja tutkijoina eri puolilla Suomea.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Juntunen, Marja-Leena - Nikkanen, Hanna M. - Westerlund, Heidi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 355
ISBN 9789524515931
Ilmestymisvuosi 2013
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450323
Asiasanat ammatillinen kehitys, didaktiikka, K-kirjat, musiikinopettajat, musiikki, musiikkikasvatus, musiikkipedagogiikka, opetus, oppiminen, reflektio
Alanimike 8450323

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Musiikkikasvattaja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot