Mummolan koneet - Marjatta Rohila

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rohila, Marjatta - Rohila, Vesa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 64

Lisätiedot

Lähde mukaan Kiilalahteen ja Kytkinperän kylään. Saat tutustua Keikkalan maatilan elämään, kun Akseli ja Akuliina Kuparinen touhuavat koneiden parissa. Tiedätkö, millainen kone on Homelite, Mullerup, Muko, Mainio, Tikka tai Fram? Muun muassa näistä kerrotaan Mummolan koneet -kirjassa. Eikä unohdeta traktoriakaan. "Se on jännä, vihreä peltihevonen, joka muistuttaa vähän Zetoria, mutta ei kuitenkaan ole sen merkkinen. Akseli-pappa on koonnut sen yhdessä naapurin isännän Usko Putkisokkalan kanssa useasta romutraktorista. He eivät itsekään enää muista, mitä kaikkia osia ajopeliin on käytetty. Vihreä peltopeli on nimetty OTS-merkkiseksi. Kirjaimet tulevat sanoista Oma Tekele Super." Tapaat myös maitokuski Veikko Hoppulan, joka rahtaa maitotonkkia Opel Blitz -kuormurillaan.

Lisätiedot

Kuvaus Lähde mukaan Kiilalahteen ja Kytkinperän kylään. Saat tutustua Keikkalan maatilan elämään, kun Akseli ja Akuliina Kuparinen touhuavat koneiden parissa. Tiedätkö, millainen kone on Homelite, Mullerup, Muko, Mainio, Tikka tai Fram? Muun muassa näistä kerrotaan Mummolan koneet -kirjassa. Eikä unohdeta traktoriakaan. "Se on jännä, vihreä peltihevonen, joka muistuttaa vähän Zetoria, mutta ei kuitenkaan ole sen merkkinen. Akseli-pappa on koonnut sen yhdessä naapurin isännän Usko Putkisokkalan kanssa useasta romutraktorista. He eivät itsekään enää muista, mitä kaikkia osia ajopeliin on käytetty. Vihreä peltopeli on nimetty OTS-merkkiseksi. Kirjaimet tulevat sanoista Oma Tekele Super." Tapaat myös maitokuski Veikko Hoppulan, joka rahtaa maitotonkkia Opel Blitz -kuormurillaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Rohila, Marjatta - Rohila, Vesa
Kääntäjä Lehtinen, Eeva
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 64
ISBN 9789524721592
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8382245
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat autot, historia, lasten ja nuorten kirjat, lypsykoneet, maatalouskoneet, maatilat, moottorisahat, mopot, ompelukoneet, pesukoneet, televisiot, traktorit, työkoneet, Metalliteollisuus, konetekniik
Alanimike 8382245

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mummolan koneet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot