Motivointi työvälineenä - Jukka Oksanen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Oksanen, Jukka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 273

Lisätiedot

Erilaisissa asiakkaan kohtaamisen ammateissa tulee vastaan mitä erilaisimpia asiakkaiden muutosohjaamisen tarpeita. Usein ammattilaisen pitäisi kyetä luomaan asiakkaaseen pikaisesti hyvä yhteistyösuhde, paneutua syvällisesti hänen ongelmaansa ja etsiä siihen ratkaisua yhdessä asiakkaan kanssa. Paitsi sosiaali- ja terveysalalla myös työvoima-alalla ja velkaneuvonnassa tarvitaan monenlaisia motivoinnin taitoja. Tässä kirjassa kerrotaan, mihin johdonmukainen muutostyöskentely pohjautuu. Siinä painotetaan erityisesti työntekijän toiminnan ja motivointiin liittyvän tunnelman vaikutusta yhteistyösuhteen rakentamiseen. Mitä laajemmin työntekijä uskaltaa keskustella, sitä suuremmat mahdollisuudet hänellä on motivoida.

Lisätiedot

Kuvaus Erilaisissa asiakkaan kohtaamisen ammateissa tulee vastaan mitä erilaisimpia asiakkaiden muutosohjaamisen tarpeita. Usein ammattilaisen pitäisi kyetä luomaan asiakkaaseen pikaisesti hyvä yhteistyösuhde, paneutua syvällisesti hänen ongelmaansa ja etsiä siihen ratkaisua yhdessä asiakkaan kanssa. Paitsi sosiaali- ja terveysalalla myös työvoima-alalla ja velkaneuvonnassa tarvitaan monenlaisia motivoinnin taitoja. Tässä kirjassa kerrotaan, mihin johdonmukainen muutostyöskentely pohjautuu. Siinä painotetaan erityisesti työntekijän toiminnan ja motivointiin liittyvän tunnelman vaikutusta yhteistyösuhteen rakentamiseen. Mitä laajemmin työntekijä uskaltaa keskustella, sitä suuremmat mahdollisuudet hänellä on motivoida.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Oksanen, Jukka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 273
ISBN 9789524516136
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21429345
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakastyö, asiakkaat, kohtaaminen, motivointi, muutos, sosiaaliset taidot, tietokirjallisuus, tukeminen, vuorovaikutus, Tunne- ja tahtotoiminnot
Alanimike 21429345

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Motivointi työvälineenä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot