Monikasvoinen kirkko - Kimmo Kääriäinen

Suomen evankelis-luterilainen kirkko vuosina 2004-2007

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kääriäinen, Kimmo - Ketola, Kimmo - Niemelä, Kati - Palmu, Harri - Salomäki, Hanna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 396

Lisätiedot

Kirkon nelivuotiskertomus kuvaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon toimintaa vuosina 2004-2007. Kirkon toimintaympäristö oli kertomuskaudella nopeassa muutoksessa. Yhteiskunnassa vallitsevat asenteet, arvot ja elämäntavat muuttuivat. Sitoutuminen perinteisiin instituutioihin jatkoi heikkenemistään. Muuttoliike oli vilkkaampaa kuin koskaan. Kuntarakenteiden muutokset muuttivat seurakuntien rakenteita. Muutokset näkyivät kirkon toiminnassa ja kertomuskautta leimasikin voimakas panostus strategiseen työskentelyyn. Kertomus tarjoaa kuvauksen kirkon tilanteesta ja erittelee tapahtuneita kehityssuuntia. Niiden pohjalta on mahdollista tehdä päätöksiä kirkon ja seurakuntien toiminnan kehittämiseksi. Kirja tukee paikallistason suunnittelu- ja kehittämistoimintaa. Kertomus palvelee käsikirjana seurakuntia, kirkon työntekijöitä sekä tiedotusvälineitä. Sitä käytetään oppi- ja tenttikirjana sekä tutkimusten lähde- ja vertailuaineistona.

Lisätiedot

Kuvaus Kirkon nelivuotiskertomus kuvaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon toimintaa vuosina 2004-2007. Kirkon toimintaympäristö oli kertomuskaudella nopeassa muutoksessa. Yhteiskunnassa vallitsevat asenteet, arvot ja elämäntavat muuttuivat. Sitoutuminen perinteisiin instituutioihin jatkoi heikkenemistään. Muuttoliike oli vilkkaampaa kuin koskaan. Kuntarakenteiden muutokset muuttivat seurakuntien rakenteita. Muutokset näkyivät kirkon toiminnassa ja kertomuskautta leimasikin voimakas panostus strategiseen työskentelyyn. Kertomus tarjoaa kuvauksen kirkon tilanteesta ja erittelee tapahtuneita kehityssuuntia. Niiden pohjalta on mahdollista tehdä päätöksiä kirkon ja seurakuntien toiminnan kehittämiseksi. Kirja tukee paikallistason suunnittelu- ja kehittämistoimintaa. Kertomus palvelee käsikirjana seurakuntia, kirkon työntekijöitä sekä tiedotusvälineitä. Sitä käytetään oppi- ja tenttikirjana sekä tutkimusten lähde- ja vertailuaineistona.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Tekijä Kääriäinen, Kimmo - Ketola, Kimmo - Niemelä, Kati - Palmu, Harri - Salomäki, Hanna
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 396
ISBN 9789516932890
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8339459
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat 2000-luku, diakonia, ekumenia, evankelis-luterilainen kirkko, herätysliikkeet, jäsenistö, kirkon hallinto, kirkon kasvatustoiminta, kirkon työntekijät, lähetystyö, seurakuntatyö, sielunhoito, Suomen evankelis-luterilainen kirkko, tietokirjallisuus, uskon
Alanimike 8339459

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Monikasvoinen kirkko

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot