Modernin eheydestä postmoderniin rikkonaisuuteen - Riikka Sutinen

yhteiskunnan muutos sosiaalityön ammattilaisten tulkitsemana

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

16,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Sutinen, Riikka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 94

Lisätiedot

Postmoderni sisältää muutosten läpäisevyyden niin yhteiskunnassa kuin ihmisten arjessa. Tässä teoksessa tuota muutosta pohditaan sosiaalityön ja sen ammattilaisten näkökulmasta. Teos avaa monipuolisesti yhteiskunnan murrosta ja sen heijastumista sosiaalityöhön vastaamalla kysymyksiin, voidaanko yhteiskunnan muutosta kuvailla postmoderniksi sosiaalityön näkökulmasta. Entä miten yhteiskunnan muutos on heijastunut sosiaalityön asiakkuuksiin, toimintatapoihin ja tehtäviin? Teos tarjoaa luettavaa postmodernin ajan teoretisoinneista ja sosiaalityön ammatillista keskusteluista kiinnostuneille opiskelijoille ja tutkijoille jäsentäessään niin sosiaalityön asiakkuuksissa, yhteiskunnan arvomaailmassa kuin sosiaalityön toimintaympäristössä ja tehtävissä tapahtuneita muutoksia.

Lisätiedot

Kuvaus Postmoderni sisältää muutosten läpäisevyyden niin yhteiskunnassa kuin ihmisten arjessa. Tässä teoksessa tuota muutosta pohditaan sosiaalityön ja sen ammattilaisten näkökulmasta. Teos avaa monipuolisesti yhteiskunnan murrosta ja sen heijastumista sosiaalityöhön vastaamalla kysymyksiin, voidaanko yhteiskunnan muutosta kuvailla postmoderniksi sosiaalityön näkökulmasta. Entä miten yhteiskunnan muutos on heijastunut sosiaalityön asiakkuuksiin, toimintatapoihin ja tehtäviin? Teos tarjoaa luettavaa postmodernin ajan teoretisoinneista ja sosiaalityön ammatillista keskusteluista kiinnostuneille opiskelijoille ja tutkijoille jäsentäessään niin sosiaalityön asiakkuuksissa, yhteiskunnan arvomaailmassa kuin sosiaalityön toimintaympäristössä ja tehtävissä tapahtuneita muutoksia.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Tekijä Sutinen, Riikka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1237-2676
Sivumäärä 94
ISBN 9789524842839
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8351585
Asiasanat postmoderni, sosiaalityö, sosiaalityöntekijät, tietokirjallisuus, yhteiskunnallinen muutos, yhteiskuntarakenne, Sosiaaliturvapolitiikka
Alanimike 8351585

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Modernin eheydestä postmoderniin rikkonaisuuteen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot