Mittauksia maailmasta - Markku Kulha

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Kulha, Markku
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 242

Lisätiedot

Tämä on mittaus- ja pohdiskelutarina ajattelun laadusta. Se kertoo ohuen siivun englantilaisen Maryn ja norjalaisen Nilsin mutta erityisesti suomalaisen Jouko (Joe) Kasken ajattelun elinkaaresta 1900- luvun lopulla. Tarinassa etsitään malleja elämästä, ympäristöstä, arvoista, johtamisesta ja taloudesta. "Aloin kaivaa veljeni kanssa yhteen saviseen paikkaan uutta kuoppaa, ja kun olimme päässeet noin puoleentoista metriin, kuopan pohjasta alkoi tulla vettä. Isä tuumasi, että tehdään siihen varakaivo" "On riistettävä joitakin, suosittava joitakin ja ärsytettävä joitakin eli on käytettävä valtaa." "Ihmisten runsaan määrän vuoksi herää kysymys, kenellä on mahdollisuus olla täällä ja kenet on poistettava... Huono vaihtoehto pitää tunnistaa, jotta osaamme tunnistaa myös hyvän vaihtoehdon."

Lisätiedot

Kuvaus Tämä on mittaus- ja pohdiskelutarina ajattelun laadusta. Se kertoo ohuen siivun englantilaisen Maryn ja norjalaisen Nilsin mutta erityisesti suomalaisen Jouko (Joe) Kasken ajattelun elinkaaresta 1900- luvun lopulla. Tarinassa etsitään malleja elämästä, ympäristöstä, arvoista, johtamisesta ja taloudesta. "Aloin kaivaa veljeni kanssa yhteen saviseen paikkaan uutta kuoppaa, ja kun olimme päässeet noin puoleentoista metriin, kuopan pohjasta alkoi tulla vettä. Isä tuumasi, että tehdään siihen varakaivo" "On riistettävä joitakin, suosittava joitakin ja ärsytettävä joitakin eli on käytettävä valtaa." "Ihmisten runsaan määrän vuoksi herää kysymys, kenellä on mahdollisuus olla täällä ja kenet on poistettava... Huono vaihtoehto pitää tunnistaa, jotta osaamme tunnistaa myös hyvän vaihtoehdon."
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Markku Kulha
Tekijä Kulha, Markku
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 242
ISBN 9529144954
Ilmestymisvuosi 2002
Painos 1
Tilausnumero 8324467
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ajattelu, arvot, filosofia, fysiikka, ihminen, luonto, luontosuhde, maailma, maailmankaikkeus, markkinatalous, mittaus, moraali, talous, tiede, tietokirjallisuus, valta, Filosofia
Alanimike 8324467

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mittauksia maailmasta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot