Miten tutkimme tulevaisuuksia? -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

70,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 335

Lisätiedot

Tässä, alun perin vuonna 1993 ilmestyneestä Miten tutkimme tulevaisuutta? -kirjasta tehdystä uudistetussa painoksessa, alan johtavat suomalaiset asiantuntijat esittelevät laaja-alaisesti tulevaisuudentutkimusta, sen yhteyksiä muihin tieteisiin ja tiedonaloihin sekä käytössä olevia menetelmiä ja niiden sovelluksia. Kirjassa esitellään evoluutio- ja kaaosajattelun lähestymistapoja, rakenteellis-innovatiivisia sekä asiantuntija- ja aikasarjatietoon perustuvia menetelmiä kuten delfoitekniikka ja ristiinvaikutusanalyysiä. Kirjassa tarkastellaan myös kommunikatiiviseen tulevaisuudenluotaukseen perustuvia menetelmiä kuten tulevaisuusverstaita ja skenaariotyöskentelyä. Kirjan artikkeleista noin puolet on kirjoitettu uudelleen tai päivitetty tätä painosta varten alkuperäisen kirjoittajan toimesta.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä, alun perin vuonna 1993 ilmestyneestä Miten tutkimme tulevaisuutta? -kirjasta tehdystä uudistetussa painoksessa, alan johtavat suomalaiset asiantuntijat esittelevät laaja-alaisesti tulevaisuudentutkimusta, sen yhteyksiä muihin tieteisiin ja tiedonaloihin sekä käytössä olevia menetelmiä ja niiden sovelluksia. Kirjassa esitellään evoluutio- ja kaaosajattelun lähestymistapoja, rakenteellis-innovatiivisia sekä asiantuntija- ja aikasarjatietoon perustuvia menetelmiä kuten delfoitekniikka ja ristiinvaikutusanalyysiä. Kirjassa tarkastellaan myös kommunikatiiviseen tulevaisuudenluotaukseen perustuvia menetelmiä kuten tulevaisuusverstaita ja skenaariotyöskentelyä. Kirjan artikkeleista noin puolet on kirjoitettu uudelleen tai päivitetty tätä painosta varten alkuperäisen kirjoittajan toimesta.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Tulevaisuuden tutkimuksen seura
Toimittaja Kuusi, Osmo - Bergman, Timo - Salminen, Hazel
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-365X
Sivumäärä 335
ISBN 9789519885230
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 3 3. uud. p
Tilausnumero 8342211
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat evoluutio, kaaosteoria, metodologia, skenaariot, tietokirjallisuus, tulevaisuudentutkimus, tulevaisuus, tutkimusmenetelmät, Tietoteoria tiedeoppi
Alanimike 8342211

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miten tutkimme tulevaisuuksia?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot