Miten tähän on tultu? - Juha Ahvio

seksuaalivallankumouksen kulttuurimarxilaiset juuret

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ahvio, Juha
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Perinteisen avioliiton lopullisesti romuttavassa sukupuolineutraalissa avioliittolainsäädännässä on kyse vuosikymmeniä jatkuneen seksuaalivallankumouksen viimeisimmästä vaiheesta, jonka luonteen ymmärtämiseksi on välttämätöntä pohtia seuraavia kysymyksiä: - Miksi ja miten Karl Marx ja sosialistisen vallankumouksen ajaminen liittyvät edelleen 1960-luvun seksuaalivallankumouksen ja homoliikkeen päämäärien ajamiseen? - Mitä on läntiseen marxismiin olennaisesti liittyvä kulttuurimarxismi? - Mitä ovat Jumalan lait ja luomisjärjestykset avoimesti haastavat marxismin 10 käskyä? - Mitä tarkoitetaan konstruktiivisella ihmiskäsityksellä, jonka nimiin vannoo akateeminen homotutkimus? - Kuinka vahvasti amerikkalaisen homoliikkeen esimerkki vaikuttaa Suomessa? - Mitä sukupuolineutraalin avioliiton jälkeen?

Lisätiedot

Kuvaus Perinteisen avioliiton lopullisesti romuttavassa sukupuolineutraalissa avioliittolainsäädännässä on kyse vuosikymmeniä jatkuneen seksuaalivallankumouksen viimeisimmästä vaiheesta, jonka luonteen ymmärtämiseksi on välttämätöntä pohtia seuraavia kysymyksiä: - Miksi ja miten Karl Marx ja sosialistisen vallankumouksen ajaminen liittyvät edelleen 1960-luvun seksuaalivallankumouksen ja homoliikkeen päämäärien ajamiseen? - Mitä on läntiseen marxismiin olennaisesti liittyvä kulttuurimarxismi? - Mitä ovat Jumalan lait ja luomisjärjestykset avoimesti haastavat marxismin 10 käskyä? - Mitä tarkoitetaan konstruktiivisella ihmiskäsityksellä, jonka nimiin vannoo akateeminen homotutkimus? - Kuinka vahvasti amerikkalaisen homoliikkeen esimerkki vaikuttaa Suomessa? - Mitä sukupuolineutraalin avioliiton jälkeen?
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Ahvio, Juha
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789515852786
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 2 2. p
Tilausnumero 21468582
Asiasanat aatehistoria, avioliitto, kristillinen etiikka, marxismi, queer-tutkimus, seksuaalisuus, sukupuolineutraalius, tietokirjallisuus, Yleinen uskontotiede
Alanimike 21468582

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miten tähän on tultu?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot