Miten käsitellä vihaa ja ilkeyttä - Pertti Simula

Arkipäivän ihmissuhteista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Simula, Pertti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2002
  • Sivut: 136

Lisätiedot

Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa kohtaamaan vihaisia ja ilkeitä ihmisiä: asiakkaita, potilaita, oppilaita, työtovereita, perheenjäseniä... Miten asettaa rajoja tuhoavalle toiminnalle ja käsitellä aggressiivisuutta sekä muita kielteisiä tunteita. Samalla on tärkeää tuntea itseään ja mahdollisuuksiaan sekä omia ongelmallisia reaktioitaan voidakseen hallita niitä ja siten kyetä käyttämään hyväkseen havainto- ja arviointikykyään sekä kekseliäisyyttään. Jos välttelet toisen ihmisen ilkeyden (tai oman ilkeytesi) käsittelemistä, annat valtaa ilkeydelle ja siten ruokit tuhoavuutta. Me olemme kollektiivisessa vastuussa toinen toisistamme, on tärkeätä, että käytämme tilaisuutemme auttaa myös meille vieraita ihmisiä.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa kohtaamaan vihaisia ja ilkeitä ihmisiä: asiakkaita, potilaita, oppilaita, työtovereita, perheenjäseniä... Miten asettaa rajoja tuhoavalle toiminnalle ja käsitellä aggressiivisuutta sekä muita kielteisiä tunteita. Samalla on tärkeää tuntea itseään ja mahdollisuuksiaan sekä omia ongelmallisia reaktioitaan voidakseen hallita niitä ja siten kyetä käyttämään hyväkseen havainto- ja arviointikykyään sekä kekseliäisyyttään. Jos välttelet toisen ihmisen ilkeyden (tai oman ilkeytesi) käsittelemistä, annat valtaa ilkeydelle ja siten ruokit tuhoavuutta. Me olemme kollektiivisessa vastuussa toinen toisistamme, on tärkeätä, että käytämme tilaisuutemme auttaa myös meille vieraita ihmisiä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Pohjoismainen analyyttinen trilogiainstituutti
Tekijä Simula, Pertti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 136
ISBN 9529151640
Ilmestymisvuosi 2002
Painos 3 3. p
Tilausnumero 21422753
Asiasanat aggressiivisuus, aggressiot, analyyttinen trilogia, ihmissuhteet, ilmapiiri, kateus, ristiriidat, tietokirjallisuus, työpaikkakiusaaminen, työyhteisöt, viha, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 21422753

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miten käsitellä vihaa ja ilkeyttä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot