Miten elää lopun aikoina? - D.A. Carson

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Carson, D.A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 47

Lisätiedot

Jos uskomme Jeesuksen ylösnousemukseen, uskomme myös hänen paluuseensa. Hän on tulossa takaisin, ja Uuden Testamentin tutkijaprofessori Donald Arthur Carsonin mukaan tätä väliaikaa ylösnousemuksen ja Jeesuksen paluun välissä kutsutaan Raamatussa lopun ajaksi. Carson ei kerro milloin Jeesus on tulossa, eikä hän tartu erilaisiin näkemyksiin tempauksesta tai tuhatvuotisesta valtakunnasta. Sen sijaan hän rohkaisee kristittyjä nostamaan päänsä: ei ole mitään syytä vaipua epätoivoon. Miksi? Koska Jumalan sana on täyttänyt kaikki kristittyjen tarpeet, ohjannut ja rohkaissut jo kahden vuosituhannen ajan - ja tekee niin, kunnes Jeesus palaa pilvissä takaisin!

Lisätiedot

Kuvaus Jos uskomme Jeesuksen ylösnousemukseen, uskomme myös hänen paluuseensa. Hän on tulossa takaisin, ja Uuden Testamentin tutkijaprofessori Donald Arthur Carsonin mukaan tätä väliaikaa ylösnousemuksen ja Jeesuksen paluun välissä kutsutaan Raamatussa lopun ajaksi. Carson ei kerro milloin Jeesus on tulossa, eikä hän tartu erilaisiin näkemyksiin tempauksesta tai tuhatvuotisesta valtakunnasta. Sen sijaan hän rohkaisee kristittyjä nostamaan päänsä: ei ole mitään syytä vaipua epätoivoon. Miksi? Koska Jumalan sana on täyttänyt kaikki kristittyjen tarpeet, ohjannut ja rohkaissut jo kahden vuosituhannen ajan - ja tekee niin, kunnes Jeesus palaa pilvissä takaisin!
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Carson, D.A.
Kääntäjä Hirvikorpi, Susanna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 47
ISBN 9789516196179
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos From the resurrection to his return
Tilausnumero 8338558
Asiasanat eskatologia, evankelinen liike, kristologia, maailmanloppu, missiologia, profetiat, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Eskatologia
Alanimike 8338558

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miten elää lopun aikoina?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot