Mitä on ... entiset elämät - Florence Wagner McClain

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

6,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: McClain, Florence Wagner
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2003
  • Sivut: 79

Lisätiedot

Tässä kirjassa perehdytään muun muassa seuraaviin asioihin: - Kuinka entisten elämien kokemusten "uudelleen eläminen" voi auttaa ratkaisemaan ongelmia ja saamaan uusia näkökulmia omaan elämään? - Miten uudelleensyntymisoppi ja karma liittyvät entisten elämientutkimiseen? - Kuinka voit päästä eroon haitallisista tavoista ja rajoituksista ja ottaa käyttöösi koko mahdollisuuksiesi kirjon? Kirjassa on myös monien ihmisten omakohtaisia kokemuksia ja kertomuksia siitä, miten he ovat lisänneet itsetuntemustaan entisten elämien tutkimisenavulla ja muuttaneet elämäänsä myönteiseen suuntaan.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä kirjassa perehdytään muun muassa seuraaviin asioihin: - Kuinka entisten elämien kokemusten "uudelleen eläminen" voi auttaa ratkaisemaan ongelmia ja saamaan uusia näkökulmia omaan elämään? - Miten uudelleensyntymisoppi ja karma liittyvät entisten elämientutkimiseen? - Kuinka voit päästä eroon haitallisista tavoista ja rajoituksista ja ottaa käyttöösi koko mahdollisuuksiesi kirjon? Kirjassa on myös monien ihmisten omakohtaisia kokemuksia ja kertomuksia siitä, miten he ovat lisänneet itsetuntemustaan entisten elämien tutkimisenavulla ja muuttaneet elämäänsä myönteiseen suuntaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Delfiini kirjat
Tekijä McClain, Florence Wagner
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 79
ISBN 9529586914
Ilmestymisvuosi 2003
Alkuteos The truth about past life regression
Painos 1
Tilausnumero 10152783
Asiasanat elämänhallinta, henkinen kasvu, itsetuntemus, jälleensyntyminen, karma, sielunvaellus, tietokirjallisuus, Rajatieto
Alanimike 10152783

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mitä on ... entiset elämät

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot