Mitä kuuluu? - Sami Myllyniemi

nuorisobarometri 2008

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Myllyniemi, Sami
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 142

Lisätiedot

Nuorisobarometri 2008:n pääteemana on ajankohtaisesti nuorten suhde kuntaan ja paikalliseen vaikuttamiseen. Mitä kuuluu? pureutuu kuulemisen, kuuntelemisen ja kuulumisen kysymyksiin kunnissa: 1933 nuorta kertoo kuulumisiaan omasta arjesta, arvoista ja asenteista. Mitä kuntaan kuuluu? Nuoret purkavat käsityksiään siitä, millä tolalla nuorten asiat kunnassa ovat, missä nuoret viettävät arkista aikaansa, ja miten tyytyväisiä he ovat paikallisiin palveluihin - olipa kyse kunnan ja järjestöjen tai nuorten omaehtoisesta toiminnasta. Miten vaikuttaminen kuuluu? Mihin nuorten huuto kuuluu kunnissa, ja vastaako siihen kukaan. Mihin kuulut? Nuoret kertovat lisäksi siitä, mihin he tuntevat yhteenkuuluvuutta ja mistä he näkevät jäävänsä syrjään. Kunta-teeman lisäksi barometri tarjoaa tietoa pysyvistä perusteemoista, kuten työ ja koulutus, tulevaisuus ja sosiaalinen elämä. Uutuutena mukana on nuorisoalan toimijoiden puheenvuoroja erikoisteemoista, jotka valottavat nuorten arkisen vaikuttamisen käytäntöjä ja haasteita.

Lisätiedot

Kuvaus Nuorisobarometri 2008:n pääteemana on ajankohtaisesti nuorten suhde kuntaan ja paikalliseen vaikuttamiseen. Mitä kuuluu? pureutuu kuulemisen, kuuntelemisen ja kuulumisen kysymyksiin kunnissa: 1933 nuorta kertoo kuulumisiaan omasta arjesta, arvoista ja asenteista. Mitä kuntaan kuuluu? Nuoret purkavat käsityksiään siitä, millä tolalla nuorten asiat kunnassa ovat, missä nuoret viettävät arkista aikaansa, ja miten tyytyväisiä he ovat paikallisiin palveluihin - olipa kyse kunnan ja järjestöjen tai nuorten omaehtoisesta toiminnasta. Miten vaikuttaminen kuuluu? Mihin nuorten huuto kuuluu kunnissa, ja vastaako siihen kukaan. Mihin kuulut? Nuoret kertovat lisäksi siitä, mihin he tuntevat yhteenkuuluvuutta ja mistä he näkevät jäävänsä syrjään. Kunta-teeman lisäksi barometri tarjoaa tietoa pysyvistä perusteemoista, kuten työ ja koulutus, tulevaisuus ja sosiaalinen elämä. Uutuutena mukana on nuorisoalan toimijoiden puheenvuoroja erikoisteemoista, jotka valottavat nuorten arkisen vaikuttamisen käytäntöjä ja haasteita.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Nuorisotutkimusseura
Tekijä Myllyniemi, Sami
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1458-8110
Sivumäärä 142
ISBN 9789524855853
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8351754
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ajankäyttö, arvot, asenteet, elämänodotukset, Internet, julkiset palvelut, koulutus, kunnallispolitiikka, mielipiteet, nuoret, nuorisotoimi, tietokirjallisuus, tulevaisuudenodotukset, turvattomuus, työelämä, työllistyminen, vaikuttaminen, yhteisöllisyys,
Alanimike 8351754

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mitä kuuluu?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot