Minne menet Suomen Siion? - Juha Ahvio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ahvio, Juha
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 123

Lisätiedot

Kysymys on ajankohtaisempi kuin koskaan. Suomen Siion, suomalainen kristikunta, on nyt historiansa vakavimmassa taitekohdassa. Miten käy Suomen Siionin, kun liberaalit ovat ensi kertaa kirkon työntekijöiden enemmistönä ja usko Raamattuun Jumalan erehtymättömänä Sanana horjuu jo herätyskristillisyydenkin piirissä? Viimeistään nyt on aika havahtua pohtimaan tällaisia kysymyksiä: - Miten 1960-luvun punaradikalismi liittyy liberaaliteologian valtaannousuun? - Olivatko Hedegård ja Saarnivaara aikaansa edellä ennakoidessaan nykykirkon luopumuksen? - Onko liberaaliteologia tunkemassa helluntaiherätykseenkin? - Ovatko helluntailaiset kääntymässä Israelia vastaan kannattamaan palestiinalaista vapautuksen teologiaa? - Kuopion hiippakuntadekaani Sakari Häkkisen liberaaliteologiset teesit? - Ovatko liberaaliteologia ja konservatiivinen kristinusko kaksi eri uskontoa? Dosentti Juha Ahvion kirja riuhtaisee syrjään verhot, päästää valon sisään ja paljastaa Suomen Siioniin soluttautuneen liberaali- ja vapautuksen teologian juuriaan myöten. Kirja on viime hetken herätyshuuto ja vakava kehotus palata Raamattuun Jumalan Sanana ja korkeimpana auktoriteettina sekä takaisin klassisen kristinuskon viitoittamalle raittiille raamatulliselle tielle.

Lisätiedot

Kuvaus Kysymys on ajankohtaisempi kuin koskaan. Suomen Siion, suomalainen kristikunta, on nyt historiansa vakavimmassa taitekohdassa. Miten käy Suomen Siionin, kun liberaalit ovat ensi kertaa kirkon työntekijöiden enemmistönä ja usko Raamattuun Jumalan erehtymättömänä Sanana horjuu jo herätyskristillisyydenkin piirissä? Viimeistään nyt on aika havahtua pohtimaan tällaisia kysymyksiä: - Miten 1960-luvun punaradikalismi liittyy liberaaliteologian valtaannousuun? - Olivatko Hedegård ja Saarnivaara aikaansa edellä ennakoidessaan nykykirkon luopumuksen? - Onko liberaaliteologia tunkemassa helluntaiherätykseenkin? - Ovatko helluntailaiset kääntymässä Israelia vastaan kannattamaan palestiinalaista vapautuksen teologiaa? - Kuopion hiippakuntadekaani Sakari Häkkisen liberaaliteologiset teesit? - Ovatko liberaaliteologia ja konservatiivinen kristinusko kaksi eri uskontoa? Dosentti Juha Ahvion kirja riuhtaisee syrjään verhot, päästää valon sisään ja paljastaa Suomen Siioniin soluttautuneen liberaali- ja vapautuksen teologian juuriaan myöten. Kirja on viime hetken herätyshuuto ja vakava kehotus palata Raamattuun Jumalan Sanana ja korkeimpana auktoriteettina sekä takaisin klassisen kristinuskon viitoittamalle raittiille raamatulliselle tielle.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Ahvio, Juha
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 123
ISBN 9789515852649
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 20788808
Asiasanat evankelikalismi, evankelis-luterilainen kirkko, helluntailiike, kristinusko, liberaaliteologia, liberalismi, teologia, tietokirjallisuus, uskontokritiikki, vapaamielisyys, Yleinen uskontotiede
Alanimike 20788808

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Minne menet Suomen Siion?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot