Minecraft - Kirsten Kearney

Rakenna omia seikkailuja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kearney, Kirsten
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 256

Lisätiedot

Minecraft®-pelin maailmanlaajuinen suosio jatkaa kasvuaan. Minecraft - Rakenna omia seikkailuja pal-jastaa lahjakkaiden pelaajien vaikuttavat saavutukset. Kirja on jatkoa menestysteoksille Rakenna ihmeellisiä maailmoja ja Rakenna uskomattomia maailmoja. Minecraft - Rakenna omia seikkailuja tutkii parhaita interaktiivisia tarinoita ja seikkailuja, joita Minecraft-yhteisön jäsenet ovat kehittäneet ja joita sadat pelaajat pelaavat kaikkialla maailmassa. Inspiroidu yli kolmestakymmenestä kiehtovasta pelistä ja skenaariosta - seiso valtavilla gladiaattoriareenoilla, kulje pitkin parkour-radaksi muutettuja kaupungin kattoja ja etsi aarteita muinaisista raunioita. Tutoriaalit ja helppo-tajuiset vaiheittaiset ohjeet opettavat suunnittelemaan ja rakentamaan omia seikkailuja.

Lisätiedot

Kuvaus Minecraft®-pelin maailmanlaajuinen suosio jatkaa kasvuaan. Minecraft - Rakenna omia seikkailuja pal-jastaa lahjakkaiden pelaajien vaikuttavat saavutukset. Kirja on jatkoa menestysteoksille Rakenna ihmeellisiä maailmoja ja Rakenna uskomattomia maailmoja. Minecraft - Rakenna omia seikkailuja tutkii parhaita interaktiivisia tarinoita ja seikkailuja, joita Minecraft-yhteisön jäsenet ovat kehittäneet ja joita sadat pelaajat pelaavat kaikkialla maailmassa. Inspiroidu yli kolmestakymmenestä kiehtovasta pelistä ja skenaariosta - seiso valtavilla gladiaattoriareenoilla, kulje pitkin parkour-radaksi muutettuja kaupungin kattoja ja etsi aarteita muinaisista raunioita. Tutoriaalit ja helppo-tajuiset vaiheittaiset ohjeet opettavat suunnittelemaan ja rakentamaan omia seikkailuja.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Kearney, Kirsten
Kääntäjä Niemi, Marko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 256
ISBN 9789523214026
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8350585
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kartat, Minecraft (peli), pelaaminen, pelihahmot, pelit, rakennelmat, rakentaminen, seikkailupelit, tietokirjallisuus, tietokonepelit, videopelit, Pelit
Alanimike 8350585

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Minecraft

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot