Miltä musta tuntuu? -

masennus ja siitä toipuminen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 257

Lisätiedot

Tässä kirjassa on kyse matkasta, joka etenee masennuksen tummista syövereistä toipumiseen. Kyse on samalla myös kuntoutujien ja ammattilaisten kokemustiedon kautta rakentuneesta työskentelymallista ja työvälineistöstä. Niiden avulla kuntoutujat voivat löytää kykynsä kasata elämänsä sirpaleet kokonaisuudeksi. Työntekijät puolestaan saavat välineitä, joiden avulla he pystyvät auttamaan kuntoutujia heidän yksilölliset tarpeensa huomioivan kuntoutumismatkan rakentamisessa. Kirjan avulla opit ymmärtämään, mitkä asiat ovat keskeisiä mielenterveyskuntoutuksessa ja millaista tukea kaivataan kuntoutuksen eri vaiheissa. Kirja on jatkoa Anna-Liisa Lämsän aiemmin toimittamille teoksille Mun on paha olla - Näkökulmia lasten ja nuorten psyykkiseen hyvinvointiin ja Mieli maasta - Masentuneen nuoren kohtaaminen ja tukeminen. Tällä kertaa tarkastellaan aikuisten masennusta ja siitä toipumista.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä kirjassa on kyse matkasta, joka etenee masennuksen tummista syövereistä toipumiseen. Kyse on samalla myös kuntoutujien ja ammattilaisten kokemustiedon kautta rakentuneesta työskentelymallista ja työvälineistöstä. Niiden avulla kuntoutujat voivat löytää kykynsä kasata elämänsä sirpaleet kokonaisuudeksi. Työntekijät puolestaan saavat välineitä, joiden avulla he pystyvät auttamaan kuntoutujia heidän yksilölliset tarpeensa huomioivan kuntoutumismatkan rakentamisessa. Kirjan avulla opit ymmärtämään, mitkä asiat ovat keskeisiä mielenterveyskuntoutuksessa ja millaista tukea kaivataan kuntoutuksen eri vaiheissa. Kirja on jatkoa Anna-Liisa Lämsän aiemmin toimittamille teoksille Mun on paha olla - Näkökulmia lasten ja nuorten psyykkiseen hyvinvointiin ja Mieli maasta - Masentuneen nuoren kohtaaminen ja tukeminen. Tällä kertaa tarkastellaan aikuisten masennusta ja siitä toipumista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Lämsä, Anna-Liisa
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 257
ISBN 9789524515702
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8450266
Asiasanat henkinen tuki, hoitomenetelmät, K-kirjat, kokemukset, kokemustieto, masennus, mielenterveyshäiriöt, mielenterveyskuntoutus, potilaat, psykiatrinen hoito, toipuminen, tukeminen, vertaistuki, voimaantuminen
Alanimike 8450266

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Miltä musta tuntuu?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot