Mikä minuun meni? - Jari Hautamäki

tositarinoita suomalaisesta perheväkivallasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hautamäki, Jari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 253

Lisätiedot

Tämä on kirja suomalaisen väkivallan ytimestä, neljän seinän sisältä. Väkivallan uhrit kertovat mitä heille on tapahtunut. Väkivallan tekijät kertovat mistä teot saivat alkunsa. Kaikki kysyvät miksi. Psykoterapeutti Jari Hautamäki avaa tässä ainutlaatuisessa kirjassa oven maailmaan, joka on tosi ja lähempänä kuin uskomme. Hän tarjoaa myös konkreettisia välineitä ymmärtää omat aggressiomme ajoissa, ja keinoja joiden avulla julmankin teon jälkeen elämässä pääsee eteenpäin, yhdessä tai erikseen. Kirja on tarkoitettu luomaan toivoa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille, siihen syyllistyneille ja sitä pelkääville. Moni meistä käy kriisin tullen joskus lähellä omaa mustaa pistettään. Tämä kirja kertoo mitä tehdä jotta voi välttää pahimman.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä on kirja suomalaisen väkivallan ytimestä, neljän seinän sisältä. Väkivallan uhrit kertovat mitä heille on tapahtunut. Väkivallan tekijät kertovat mistä teot saivat alkunsa. Kaikki kysyvät miksi. Psykoterapeutti Jari Hautamäki avaa tässä ainutlaatuisessa kirjassa oven maailmaan, joka on tosi ja lähempänä kuin uskomme. Hän tarjoaa myös konkreettisia välineitä ymmärtää omat aggressiomme ajoissa, ja keinoja joiden avulla julmankin teon jälkeen elämässä pääsee eteenpäin, yhdessä tai erikseen. Kirja on tarkoitettu luomaan toivoa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille, siihen syyllistyneille ja sitä pelkääville. Moni meistä käy kriisin tullen joskus lähellä omaa mustaa pistettään. Tämä kirja kertoo mitä tehdä jotta voi välttää pahimman.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Hautamäki, Jari
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Liepeelliset pehmeät kannet
Sivumäärä 253
ISBN 9789512095094
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8332100
Asiasanat ehkäisy, hoito, ihmissuhteet, kokemukset, lähisuhdeväkivalta, pahoinpitely, parisuhde, perheväkivalta, rikoksentekijät, seksuaalirikokset, selviytyminen, tietokirjallisuus, tunteet, uhrit, väkivalta, Persoonallisuuden psykologia
Alanimike 8332100

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mikä minuun meni?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot