Mikä meitä yhdistää - Hilkka Pietilä

ihmisyys ja perusarvot

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pietilä, Hilkka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2003
  • Sivut: 120

Lisätiedot

Millaisille arvoille henkisesti ja sosiaalisesti tasapainoinen elämä voidaan rakentaa? Missä kylvetään eettisen kasvun siemenet? Tässä kirjassa Hilkka Pietilä etsii ihmisyyteen kasvamisen tietä, jolla viittoja ovat ihmisarvo ja ihmiskäsitys, sukupuoli ja sen suhde rauhankulttuuriin. Erityisen tehtävän Pietilä näkee koululaitoksella, jonka ei tarvitse kilpailla markkinoilla tai tuottaa voittoa. Se voisi tarjota puitteet humaaniksi ja sosiaalisesti tietoiseksi ihmiseksi kasvamiselle.Suomen YK-liiton pääsihteerinä vuosina 1963-1990 toiminut Hilkka Pietilä puhuu vahvasti ihmisyyden ja tasa-arvon puolesta, sotaa ja väkivaltaa vastaan. Pietilä palkittiin vuoden 2003 Suomen tietokirjailijat ry:n tietokirjailijapalkinnolla.

Lisätiedot

Kuvaus Millaisille arvoille henkisesti ja sosiaalisesti tasapainoinen elämä voidaan rakentaa? Missä kylvetään eettisen kasvun siemenet? Tässä kirjassa Hilkka Pietilä etsii ihmisyyteen kasvamisen tietä, jolla viittoja ovat ihmisarvo ja ihmiskäsitys, sukupuoli ja sen suhde rauhankulttuuriin. Erityisen tehtävän Pietilä näkee koululaitoksella, jonka ei tarvitse kilpailla markkinoilla tai tuottaa voittoa. Se voisi tarjota puitteet humaaniksi ja sosiaalisesti tietoiseksi ihmiseksi kasvamiselle.Suomen YK-liiton pääsihteerinä vuosina 1963-1990 toiminut Hilkka Pietilä puhuu vahvasti ihmisyyden ja tasa-arvon puolesta, sotaa ja väkivaltaa vastaan. Pietilä palkittiin vuoden 2003 Suomen tietokirjailijat ry:n tietokirjailijapalkinnolla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Pietilä, Hilkka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 120
ISBN 9524510677
Ilmestymisvuosi 2003
Painos 1
Tilausnumero 8317538
Asiasanat arvot, etiikka, ihmisarvo, ihmiskuva, ihmisyys, kansainvälisyyskasvatus, rauhankasvatus, tasa-arvo, tietokirjallisuus, Etiikka Moraalifilosofia
Alanimike 8317538

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mikä meitä yhdistää

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot