Mielenterveys- ja päihdetyön menetelmät opiskeluterveydenhuollossa - Henna Haravuori

Opas arviointiin, hoitoon ja käytäntöihin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Haravuori, Henna - Muinonen, Essi - Kanste, Outi - Marttunen, Mauri
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 245

Lisätiedot

Opiskeluterveydenhuollon palveluihin kuuluvat ehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö, alkavien häiriöiden ensioireiden tunnistaminen sekä lievän ja keskivaikean oireilun hoitaminen ja asianmukaiseen jatkohoitoon ohjaaminen. Opiskeluterveydenhuollolla on keskeinen tehtävä myös sairauden aiheuttaman toimintakyvyn vajeen huomioimisessa opiskelussa ja opiskelukyvyn tukemisessa erityisen tuen tarpeessa olevilla. Tämä opas on laaja tietopaketti mielenterveys- ja päihdehäiriöiden tunnistamiseen, arvioimiseen ja hoidon tarpeen määrittelyyn. Oppaassa esitellyissä hoitomalleissa on pyritty kuvaamaan, mitä eri häiriöryhmien arvioimiseen ja hoitoon voisi sisältyä ja miten hoito toteutetaan opiskeluterveydenhuollossa. Tavoitteena on, että lieviä ja keskivaikeita häiriöitä uskalletaan hoitaa keskusteluhoidon, lääkehoidon ja uudempien digitaalisten menetelmien avulla opiskeluterveydenhuollossa. Opas on tarkoitettu opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajien ja lääkäreille. Oppaasta hyötyvät lisäksi opiskeluterveydenhuollon vastuuhenkilöt ja alan opiskelijat.

Lisätiedot

Kuvaus Opiskeluterveydenhuollon palveluihin kuuluvat ehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö, alkavien häiriöiden ensioireiden tunnistaminen sekä lievän ja keskivaikean oireilun hoitaminen ja asianmukaiseen jatkohoitoon ohjaaminen. Opiskeluterveydenhuollolla on keskeinen tehtävä myös sairauden aiheuttaman toimintakyvyn vajeen huomioimisessa opiskelussa ja opiskelukyvyn tukemisessa erityisen tuen tarpeessa olevilla. Tämä opas on laaja tietopaketti mielenterveys- ja päihdehäiriöiden tunnistamiseen, arvioimiseen ja hoidon tarpeen määrittelyyn. Oppaassa esitellyissä hoitomalleissa on pyritty kuvaamaan, mitä eri häiriöryhmien arvioimiseen ja hoitoon voisi sisältyä ja miten hoito toteutetaan opiskeluterveydenhuollossa. Tavoitteena on, että lieviä ja keskivaikeita häiriöitä uskalletaan hoitaa keskusteluhoidon, lääkehoidon ja uudempien digitaalisten menetelmien avulla opiskeluterveydenhuollossa. Opas on tarkoitettu opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajien ja lääkäreille. Oppaasta hyötyvät lisäksi opiskeluterveydenhuollon vastuuhenkilöt ja alan opiskelijat.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Haravuori, Henna - Muinonen, Essi - Kanste, Outi - Marttunen, Mauri
Sidosasu kierreselkäinen
Sarjan lisätieto 2341-8095
Sivumäärä 245
ISBN 9789523027213
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8438295
Asiasanat arviointi, edistäminen, hoito, hoitomenetelmät, hoitotarve, mielenterveys, mielenterveyshäiriöt, mielenterveystyö, opiskelijat, opiskeluterveydenhuolto, päihdeongelmat, päihdetyö, terveydenhuolto, tietokirjallisuus, tunnistaminen, Ttöterveyshuolto Opisk.
Alanimike 8438295

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mielenterveys- ja päihdetyön menetelmät opiskeluterveydenhuollossa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot