Mielensäpahoittaja - Tuomas Kyrö

Miehen työt

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kyrö, Tuomas
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 144

Lisätiedot

Miehen työt kokoaa yksiin kansiin kaikki ihmisen elämässään tarvitsemat sisä- ja ulkotyöt. Mielensäpahoittaja ohjeistaa, kuinka emäntä hankitaan ja halot hakataan. Nykyihmisen tulee tietää kuinka renkaat ja vaipat vaihdetaan. Villasukan parsiminenkin on katoavaa kansallisperinnettä. Kirja sisältää töiden seikkaperäiset ohjeet asiantuntijoiden vinkeillä. "Leivinuunit ovat yksilöitä niin kuin lapset taikka emännät. On tehtävä vähintään seitsemän perusvirhettä ennen kuin tietää mitään. Eli sen että vähän tietää ihminen. Millaisella pesällisellä lähdetään liikkeelle, missä vaiheessa lisätään puita, mitä puita, kuinka monta pesällistä kokonaisuudessaan, missä vaiheessa naapurin Kolehmainen tulee kolkuttelemaan oven taakse."

Lisätiedot

Kuvaus Miehen työt kokoaa yksiin kansiin kaikki ihmisen elämässään tarvitsemat sisä- ja ulkotyöt. Mielensäpahoittaja ohjeistaa, kuinka emäntä hankitaan ja halot hakataan. Nykyihmisen tulee tietää kuinka renkaat ja vaipat vaihdetaan. Villasukan parsiminenkin on katoavaa kansallisperinnettä. Kirja sisältää töiden seikkaperäiset ohjeet asiantuntijoiden vinkeillä. "Leivinuunit ovat yksilöitä niin kuin lapset taikka emännät. On tehtävä vähintään seitsemän perusvirhettä ennen kuin tietää mitään. Eli sen että vähän tietää ihminen. Millaisella pesällisellä lähdetään liikkeelle, missä vaiheessa lisätään puita, mitä puita, kuinka monta pesällistä kokonaisuudessaan, missä vaiheessa naapurin Kolehmainen tulee kolkuttelemaan oven taakse."
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Kyrö, Tuomas
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9789510420744
Ilmestymisvuosi 2016
Video https://www.youtube.com/watch?v=hRcVU77UAHQ
Näyte https://issuu.com/kirja/docs/9789510420744-mielensaepahoittaja-miehen-tyoet
Tilausnumero 7955911
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat autot, huolto, huumori, kalastus, kodinhoito, kunnossapito, metsänhoito, niksit, rakennukset, tietokirjallisuus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 7955911

Tuotteeseen liittyvät videot

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mielensäpahoittaja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot